Az alábbi kenyér és péksütemény receptek cukorbetegség, inzulin-rezisztencia és a szénhidrát diéta esetén is az étrendbe illeszthetőek.

 

KENYÉR & PÉKSÜTEMÉNY

teljes kiőrlésű
márványos kalács
fűszeres
húsos párna
teljes kiőrlésű
magos kiflik
szőlőmaglisztes
kenyér

Az oldalon a receptek folyamatosan frissítésre kerülnek. Gyere máskor is!

TAVASZNYITÓ KIHÍVÁS a Diéták & Álmoknál, gyere próbáld ki te is, és érj el már 5 nap alatt sikerélményt! Kattints IDE vagy a képre!

Napi posztjaimat és videós bejelentkezéseimet

kövesd INSTAGRAMON is!

 

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

"Megosztva a Szénhidrát mentes ételek tárháza és minden ami egészséges facebook csoportban is"

Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram