Az alábbi saláta receptek cukorbetegség, inzulin-rezisztencia és a szénhidrát diéta esetén is az étrendbe illeszthetőek.

 

SALÁTÁK

retek
tzatziki
olivás-balzsamos
céklasaláta
almás-répás
tojássaláta
tojás-brokkoli
saláta

Az oldalon a receptek folyamatosan frissítésre kerülnek. Gyere máskor is!

Napi posztjaimat kövesd INSTAGRAMON is!

ÚJ! FRISSÍTETT! 8 hetes, dietetikus által jóváhagyott, őszi online szénhidrát diétás program indul cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak. EZEN A HÉTEN TUDSZ UTOLJÁRA JELENTKEZNI!

Részletekért és regisztrációért kattints a téged érintő tanfolyam képére!

szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegeknek cukorbetegség
szénhidrát diéta tanfolyam inzulin-rezisztenseknek IR inzulinrezisztencia
szénhidrát diéta tanfolyam életmódváltóknak életmódváltás

MÁR CSAK ENNYI IDŐD VAN JELENTKEZNI:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! 🙂

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

"Megosztva a Szénhidrát mentes ételek tárháza és minden ami egészséges facebook csoportban is"