Dietetikus által jóváhagyott, diétás tanfolyam ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKKAL inzulin-rezisztenseknek, ha szeretnéd megismerni a szélsőségektől mentes szénhidrát diéta alapjait, és jól jönne egy kis támogató segítség a diétában való elindulásban.

Aktuális tanfolyamokért KATTINTS IDE!

✓ Inzulinrezisztens vagy, esetleg nem is olyan régen derült ki?

Családtagodat érinti, és hatékonyan akarsz segíteni neki?

Szeretnél megbízható információkat a szénhidrát diétáról sok-sok interneten található félinformáció helyett?

Téged is megnyugtat a szakemberi jelenlét?

Jó lenne tudni, melyik étkezéskor mit célszerű enni?

✓ Segítséget jelentene, ha tudnád, hogy mi alapján számolj, hogy melyik ételben mennyi szénhidrát van, és számít-e, hogy sütve, főzve, nyersen vagy kifacsarva esszük?

Megismernéd a szénhidrát diétában használható és a mellőzendő alapanyagokat?

A Te életedet is megkönnyítené, ha nem kellene napi szinten kitalálnod, hogy mit főzzél?

Kipróbálnál egyszerű, szénhidrát diétába jól beilleszthető és élvezhető recepteket?

Szeretnél egy támogató közösség része lenni?

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrend- és gasztroblogíró vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam, és hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulását, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni.

2016 januárja óta csapatommal 18 szénhidrát diétás tanfolyam keretében támogattuk meg több száz tanfolyami résztvevő életmódváltását. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! 🙂

Kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Miért jó Neked, ha elvégzed ezt a tanfolyamot?

 • Szakember által jóváhagyott, valós információkhoz juthatsz az inzulin-rezisztenciáról és a szénhidrát diétával kapcsolatban.
 • Sok hasznos információt kaphatsz a diétában használható alapanyagokról.
 • Ínycsiklandó és működő recepteket ismerhetsz meg, mert IGEN, diétázni igenis lehet jóízűen is!
 • Nem lesz többé probléma, mit egyél főétkezésekkor és kisétkezésekkor.
 • Jól használható tippeket kapsz vendégjárás, éttermi étkezés esetére, és arra is, mi legyen a „túlélőkészletedben”!
 • Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hasonló eseményeken mennek át, mint Te. Együtt feldolgozni a helyzetet mindig sokkal könnyebb!
 • Magabiztosabb diétázóvá válsz, aki mer törődni magával!

Miből áll a tanfolyam?

 • A tanfolyam 5 hetében heti 5 db, összesen 25 e-mailt kapsz, mindegyikben 1-1 fontos témát fejtünk ki a diéta alapjaitól kezdve a gyors és lassú szénhidrátokon, az alapanyagokon át az étkezésekig, kitérve a mozgás fontosságára és arra, ha máshol kell étkeznünk.
 • Az egyes e-mailek témáihoz kapcsolódva sok új, a blogon nem megjelenő receptet is mellékelek Neked, amit otthon meg tudsz főzni.
 • Tagja lehetsz egy zárt Facebook-csoportnak, ahol csupa Veled hasonló helyzetű emberrel találkozhatsz, és felteheted a kérdéseidet. A csoportot szakemberként támogatja Pongrácz Adrienn, egy országos onkológiai centrum vezető dietetikusa, valamint Ur Anita, tréner, coach  (Örömterv blog, Coaching Neked), aki maga is érintett.
 • További tanfolyami infókért görgess lejjebb!

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot?

“Amikor kiderült, hogy inzulin rezisztenciám van az interneten találtak alapján nekiestem a diétának, persze vegyes sikerekkel és rengeteg téves elképzeléssel. Nóri tanfolyama segített nekem helyre tenni a dolgokat, mivel minden tudásanyagot és receptet profi módon rendszerezett és adott át nekünk. Nagyon hálás vagyok neki és segítőinek ezért. Szívből ajánlom a tanfolyamot nem csak minden sorstársamnak, hanem azoknak is, akik tenni akarnak az egészségükért. “

Molnárné Turi Orsolya

 „Nóri diétás blogját sokat olvasgattam, így egy pillanatig sem gondolkoztam, mikor meghirdette az első tanfolyamot.

A rengeteg új recept, hiteles tanácsok szakemberektől, Nóri motiváló, ösztönző írásai és pozitív energiái óriási segítséget nyújtanak akár a kezdő, akár a tapasztalt diétázó számára.

Egy új életszemlélet nyílt meg előttem, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Gion Zsuzsi

„Nóri tanfolyama nagyon sok olyan új információt tartalmazott számomra, noha másfél éve diétázom inzulin-rezisztensként. Egy átlagos dietetikai tanácsadás a diagnózis után nem adta meg azt a tudást, amellyel most, a tanfolyam elvégzésével már rendelkezem. Helyére került sok kérdés, és magabiztosabban látok hozzá a konyhai teendőknek tudva, hogy amit elkészítek, biztosan az egészségemre válik. Hálás szívvel ajánlom a tanfolyamot minden érintettnek.”

Tóth-Takács Judit

Mi szükséges a tanfolyam elvégzéséhez?

Egy e-mail cím, egy Facebook-profil (nem kötelező), de leginkább: TE! 🙂

Mikor kezdődik, és meddig tart a tanfolyam?

Az e-mail tanfolyam kezdete: 2017. június 12-én (hétfő).

Az e-mail tanfolyam vége: 2017. július 14-én (péntek).

Mit mond a szakember?

“Nekem azért tetszenek Nóri eddigi tanfolyamai, mert informatívak, összeszedettek, kreatívak és gyakorlatiasak. Szerintem a résztvevők olyan ismeretekhez jutnak egy forrásból, amelyet csak nagyon sok kutatással, anyaggyűjtéssel lehet összeszedni. Praktikus, hétköznapi tanácsokkal van teletűzdelve, amit könnyen és gyorsan fel tudnak használni. A tanfolyam végére egy igazi kis kincses-könyv birtokosai lesznek. Szakmai szempontból maximálisan támogatom és biztatom Nórit a továbbfejlesztésre, és már alig várom, hogy elkezdődjön a januári tanfolyama is.”

Pongrácz Adrienn, vezető dietetikus, országos onkológiai centrum

EXTRÁK ÉS AJÁNDÉKOK

Te  is jártál már úgy, hogy pár hétig borzasztó lelkesen diétáztál, aztán visszapottyantál a régi rossz étkezési szokások tengerébe? Szeretnél a tanfolyam 5 hete után is lendületben maradni, kitartani és tovább dolgozni a kitűzött célod megvalósításáért? Neked is jól jönne, ha valaki az úton tartana, és a tanfolyam után is tudnál még kérdezni?

Azt mondják, egy új szokás rögzüléséhez legalább 21, de inkább 30 vagy akár 66 nap szükségeltetik. Mit szólnál, ha nem bíznánk a véletlenre, és a tanfolyam végétől számított 66 nap múlva az életmódváltás már nem teher, hanem a mindennapi szokásaid teljesíthető, élhető és élvezhető része lenne?

Akkor ez a program pont Rád vár! Gyere, valósítsd is meg a célodat, amire vágysz, együtt könnyebb lesz! A program értéke: 66.000 Ft. (Végig is csinálom! csomag esetén ajándék.)

A 66 napos “Fogom a kezed!” program részeként részt vehetsz  3 csoportos webináriumon is (várhatóan a program elején, közepén és végén egy-egy előre kitűzött időpontban), ahol online formában találkozhatsz velem. Itt kérdezhettek akár tőlem, akár egymástól, megbeszélhetjük ki, hol tart, mi épp a legnagyobb kihívása és miben kér segítséget a diétával kapcsolatban.

Ez is pont egy olyan lehetőség, amit érdemes megragadni, és abban segít Neked, hogy a kitűzött céljaidat minél hamarabb elérd. Gyere, valósítsd is meg a célt, amire vágysz, együtt tényleg könnyebb lesz! A diétás webináriumok értéke: 30.000 Ft. (Végig is csinálom! csomag esetén ajándék.)

Minden diéta kezdetén nagy segítség lehet, ha elkezded írni, hogy egy nap folyamán mikor, mennyit és mit eszel. Segíthet kiküszöbölni a kilengéseket, finomhangolni a mennyiségeket, és elakadásoknál is jól jöhet, ha lehetőség 1-1 jól bevált ötlethez visszanyúlni. Ebben lesz társad ez a 30 napos, nyomtatható táplálkozási napló. A táplálkozási napló értéke 2.000 Ft.

menutervezo

 

Te  is szeretnéd, hogy a diétázás, a bevásárlások, a menütervezés olajozottabb rendszerben működjön? Ehhez nyújtok Neked egy kis segítséget ezzel a 30 napos, nyomtatható tervezővel! (48 órás befizetés esetén)

facebook-csoportnak

 

Egy zárt Facebook-csoport tagja lehetsz, ahol akár napi szinten kérdezhetsz dietetikusunktól, és csupa olyan ember vesz körül, akik pontosan tudják mint mész keresztül, hiszen ők is ugyanazokat élik át, mint Te. Természetesen a Facebook-csoportban a jelenlét nem kötelező, ez csupán egy rendkívül jó lehetőség. Együtt feldolgozni, egy-egy elakadáson túllendülni együtt mindig sokkal könnyebb! Hogy mennyit ér? Szerintem felbecsülhetetlen!

30 napos étrend

Az életmódváltás elengedhetetlen része a jól összeállított étrend. Ajándékként egy dietetikus által is lektorált és jóváhagyott, szélsőségektől mentes, 30 napos, bő 130 oldalas, általad választott szénhidrát diétás étrendet kapsz a Diéták & Álmoktól 14.900 forint értékben! (Végig is csinálom! és PRÉMIUM csomag esetén)

coaching neked 2

Mitől lesz egy életmódváltás eredménye örömmel megélt, magabiztos, jó érzéssel eltöltő és hosszútávon fenntartható siker? Mi a kulcsa annak, hogy végig tudj menni ezen a sokszor nehéznek megélt úton: túlzások, szenvedés és önfeladás nélkül? Ennek megtalálásában és kivitelezésében segít a coaching és Ur Anita, aki most elérhetővé teszi csak és kizárólag a tanfolyami résztvevőinek, hogy bármelyik coachingot választva 20% kedvezményben részesüljenek! Előrevivő támogatás a saját, egészséges életmód felé vezető utadon! (Végig is csinálom! és PRÉMIUM csomag esetén)

Diétás E-book IR-eseknek

A tanfolyam végén megkapod a teljes, dietetikus által lektorált és jóváhagyott tanfolyami tudásanyagot E-book formájában, így kinyomtatva-lefűzve mindig a kezed ügyében lehet, ha épp elakadnál a diétában akár az alapanyagokat, akár az étkezéseket illetően. A diétás E-book értéke: 10.000 Ft. (Végig is csinálom! és PRÉMIUM csomag esetén)

Receptgyűjtemény IR-eseknek

Ha pedig már minden alapanyagunk megvan, összeállítottam a tanfolyami ételekből egy receptgyűjteményes E-bookot, amit ki tudsz nyomtatni, össze is fűzhetsz, így bármikor ott lehet veled a konyhában. Ennek az értéke: 5.000 Ft. (Végig is csinálom! és PRÉMIUM csomag esetén)

 

A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő felajánlásában most Tiéd lehet a BMM kártya, amihez  ajándékba adnak egy 30 perces gyógymasszázst (terapeuta: Takács Viktória), VAGY egy számítógépes talpnyomás mérést, talptérkép analízissel! A BMM kártya tulajdonosok számára kedvezményes bérletkonstrukciókat biztosítanak kezeléseik igénybevételéhez. (Végig is csinálom! csomag esetén.)

Hogy mindez mennyibe kerül?

Bevallom, ismét sokat gondolkoztam az áron.

Ebben is rengeteg munkám/munkánk van.

Magyarországon jelenleg egyedülálló, nincs más ilyen online szénhidrát diétás tanfolyam, ami praktikusan házhoz jön.

Vajon mennyit ér az, ha napi szinten tudsz kérdezni dietetikus szakembertől egy támogató csoportban?

Mennyit ér, hogy a tanfolyam 5 hete alatt végig a csapatot segíti egy coach is, aki ráadásul érintettként pontosan tisztában van azzal, min megy keresztül a diétázó?

Mennyit ér, hogy nem kell órákat/napokat/heteket keresgélned a neten receptek és étrendi tippek után?

Mennyit ér, hogy nem kell állandóan órákat tölteni számolgatással?

Vajon mennyit ér az, hogy képzett dietetikus szakember is jóváhagyta a tanfolyamot?

Ennek a tanfolyamnak az összértéke, ha mindent összeszámolsz, jóval meghaladja a 100.000 Ft-ot!

Tudod, Te mennyiért kaphatod meg most?

3 csomagot állítottam össze Neked:

VÉGIG IS CSINÁLOM! csomag

Mit tartalmaz?

5 tanfolyami hetet

25 e-mailt a szénhidrát diétáról

50+ receptet, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi számodra a diétázás

támogató FB-csoportot, ahol akár napi szinten választ kaphatsz szakembertől

nyomtatható Diéták & Álmok táplálkozási naplót

egy 30 napos  – általad kiválasztott – dietetikus által lektorált és jóváhagyott Diéták & Álmok étrendet

összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami tudásanyagról

összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami receptekről

kedvezményes coaching lehetőséget Ur Anitától

Jogosultságot a 66 napos “Fogom a kezed!” programban való részvételre

Jogosultságot a 3 x 1 órás diétás webináriumon való részvételre

BMM-kártya

PRÉMIUM csomag

Mit tartalmaz?

5 tanfolyami hetet

25 e-mailt a szénhidrát diétáról

50+ receptet, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi számodra a diétázás

támogató FB-csoportot, ahol akár napi szinten választ kaphatsz szakembertől

nyomtatható Diéták & Álmok táplálkozási naplót

egy 30 napos  – általad kiválasztott – dietetikus által lektorált és jóváhagyott Diéták & Álmok étrendet

összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami tudásanyagról

összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami receptekről

kedvezményes coaching lehetőséget Ur Anitától

Alapcsomag

Mit tartalmaz?

5 tanfolyami hetet

25 e-mailt a szénhidrát diétáról

50+ receptet, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi számodra a diétázás

támogató FB-csoportot, ahol akár napi szinten választ kaphatsz szakembertől

nyomtatható Diéták & Álmok táplálkozási naplót

BEPILLANTANÁL A TANFOLYAMBA? MOST MEGTEHETED!

TÖLTSD LE AZ AJÁNDÉK TANFOLYAMI TUDÁSANYAGOT!

 

Az e-mail tanfolyam nem helyettesíti a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem kiegészíti.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevelemre, így tuti nem maradsz le

a legfrissebb diétás hírekről és tanfolyamokról!

HÍRLEVÉL

Pin It on Pinterest

Share This

Biztos van legalább 1 ismerősöd, aki szintén kíváncsi lenne erre az oldalra, oszd meg vele!