SZÉNHIDRÁT DIÉTÁS TANFOLYAM IR-ESEKNEK

Dietetikus által jóváhagyott alaptanfolyam RENGETEG ajándékkal és bónusszal, ha inzulin-rezisztensként szeretnéd megismerni a szélsőségektől mentes szénhidrát diéta alapjait sok-sok kipróbált, gyors és egyszerűen elkészíthető étel receptjével, és jól jönne egy kis támogató segítség a diétában való elindulásban vagy új lendületet szeretnél.

MÉG ÉPP TUDSZ JELENTKEZNI!

 

✓ Inzulinrezisztens (IR-es) vagy, esetleg nem is olyan régen derült ki?

Családtagodat érinti és hatékonyan akarsz segíteni neki?

Szeretnél megbízható információkat a szénhidrát diétáról sok-sok interneten található félinformáció helyett?

Téged is megnyugtat a szakemberi jelenlét?

Jó lenne tudni, melyik étkezéskor mit célszerű enni?

✓ Segítséget jelentene, ha tudnád, hogy mi alapján számolj: melyik ételben mennyi szénhidrát van, és számít-e, hogy sütve, főzve, nyersen vagy kifacsarva esszük?

Megismernéd a szénhidrát diétában használható és a mellőzendő alapanyagokat?

Te sem szeretnéd napi szinten kitalálni, hogy mit főzzél?

Kipróbálnál egyszerű, szénhidrát diétába jól beilleszthető és élvezhető recepteket?

Szeretnél egy támogató közösség része lenni?

Mit nyersz, ha elvégzed ezt a tanfolyamot?

 • Átfogó tudást kapsz a szénhidrát diéta alapjairól, információkat az alapanyagokról és a felszívódásukról.
 • Hiteles, ellenőrzött tájékoztatást sok recepttel és tippel, hogy melyik étkezésre mit célszerű enned, hogy elkerüld a farkaséhséget.
 • Rengeteg időt spórolsz meg azzal, hogy nem kell órákat keresgélned az interneten, ami tele van félinformációval.
 • Gyakorlati tippeket, hogy mihamarabb rutinná tudd tenni az életmódot.
 • Magabiztos tudást az ételek szénhidráttartalmának kiszámolását illetően.
 • Ízletes, mégis könnyen elkészíthető, egyszerű, pontosan kiszámolt recepteket.
 • Támogató közösséget, ahol jelen van szakképzett dietetikus, és ahol akár minden nap tudsz tőlünk és egymástól kérdezni, inspirálódni.
 • Jól használható tippeket kapsz vendégjárás, éttermi étkezés esetére, és arra is, mi legyen a „túlélőkészletedben”!
 • Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hasonló eseményeken mennek át, mint Te. Együtt feldolgozni a helyzetet mindig sokkal könnyebb!
 • Magabiztosabb diétázóvá válsz, aki mer törődni magával!

Miből áll a tanfolyam?

 • A tanfolyam 5 hetében heti 5 db, összesen 25 e-mailt kapsz, mindegyikben 1-1 fontos témát fejtünk ki a diéta alapjaitól kezdve a gyors és lassú szénhidrátokon, az alapanyagokon át az étkezésekig, kitérve a mozgás fontosságára és ha máshol kell étkezned.
 • Az egyes e-mailek témáihoz kapcsolódva sok receptet is mellékelek Neked, amit otthon meg tudsz főzni.
 • Heti szintű úton tartás videókkal.
 • Az első 100 tanfolyami résztvevőnek EXTRA webinárium, amiben még segítünk, hogy a diétás céljaidat könnyebben MEGVALÓSÍTSD.
 • Tagja lehetsz egy zárt Facebook-csoportnak, ahol csupa Veled hasonló helyzetű emberrel találkozhatsz, és bármikor felteheted a kérdéseidet. A csoportot szakemberként támogatja Pongrácz Adrienn, egy országos onkológiai centrum vezető dietetikusa.
 • További infókért és a tanfolyami csomagokért görgess lejjebb!

Miért éri meg részt venni a webináriumon?

Egy álom akkor valósulhat meg, ha kitűzünk egy célt.

Egy célkitűzés pedig akkor működhet, ha pontos és határidőhöz kötött.

Segítünk, hogy pontosan megfogalmazd, amire az életmódod kapcsán igazán vágysz.

Lehetőséget teremtünk, hogy meg is tervezd a szükséges lépéseket.

Támogatunk, hogy meg is valósítsd a vágyott célodat.

A legfontosabb: legyél Te is ott velünk! 🙂

Fontos: a webinárium csak tanfolyami résztvevőknek elérhető.

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot?

“Amikor kiderült, hogy inzulin-rezisztenciám van, az interneten találtak alapján nekiestem a diétának, persze vegyes sikerekkel és rengeteg téves elképzeléssel. Nóri tanfolyama segített nekem helyre tenni a dolgokat, mivel minden tudásanyagot és receptet profi módon rendszerezett és adott át nekünk. Nagyon hálás vagyok neki és segítőinek ezért. Szívből ajánlom a tanfolyamot nem csak minden sorstársamnak, hanem azoknak is, akik tenni akarnak az egészségükért. “

Molnárné Turi Orsolya

 „Nóri diétás blogját sokat olvasgattam, így egy pillanatig sem gondolkoztam, mikor meghirdette az első tanfolyamot.

A rengeteg új recept, hiteles tanácsok szakemberektől, Nóri motiváló, ösztönző írásai és pozitív energiái óriási segítséget nyújtanak akár a kezdő, akár a tapasztalt diétázó számára.

Egy új életszemlélet nyílt meg előttem, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Gion Zsuzsi

„Nóri tanfolyama nagyon sok olyan új információt tartalmazott számomra, noha másfél éve diétázom inzulin-rezisztensként. Egy átlagos dietetikai tanácsadás a diagnózis után nem adta meg azt a tudást, amellyel most, a tanfolyam elvégzésével már rendelkezem. Helyére került sok kérdés, és magabiztosabban látok hozzá a konyhai teendőknek tudva, hogy amit elkészítek, biztosan az egészségemre válik. Hálás szívvel ajánlom a tanfolyamot minden érintettnek.”

Tóth-Takács Judit

Mit mond a szakember?

“Nekem azért tetszenek Nóri eddigi tanfolyamai, mert informatívak, összeszedettek, kreatívak és gyakorlatiasak. Szerintem a résztvevők olyan ismeretekhez jutnak egy forrásból, amelyet csak nagyon sok kutatással, anyaggyűjtéssel lehet összeszedni. Praktikus, hétköznapi tanácsokkal van teletűzdelve, amit könnyen és gyorsan fel tudnak használni. A tanfolyam végére egy igazi kis kincses-könyv birtokosai lesznek. Szakmai szempontból maximálisan támogatom és biztatom Nórit a továbbfejlesztésre, és már alig várom, hogy elkezdődjön a januári tanfolyama is.”

Pongrácz Adrienn, vezető dietetikus, országos onkológiai centrum

 MI SZÜKSÉGES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ?

 • Egy számítógép VAGY tablet VAGY okostelefon és egy e-mail cím;
 • egy Facebook-profil (nem kötelező),
 • egy konyha, ahol el tudod készíteni a finomságokat, DE:
 • leginkább: TE és némi lelkes tudásvágy! 🙂

 MIKOR KEZDŐDIK ÉS MEDDIG TART A TANFOLYAM?

Az e-mail tanfolyam kezdete: 2018. január 15. (hétfő).

Az e-mail tanfolyam vége: 2018. február 16. (péntek).

EXTRÁK ÉS AJÁNDÉKOK

Minden diéta kezdetén nagy segítség lehet, ha elkezded írni, hogy egy nap folyamán mikor, mennyit és mit eszel. Segíthet kiküszöbölni a kilengéseket, finomhangolni a mennyiségeket, és elakadásoknál is jól jöhet, ha lehetőség 1-1 jól bevált ötlethez visszanyúlni. Ebben lesz társad ez a 30 napos, nyomtatható táplálkozási napló. A táplálkozási napló értéke 2.000 Ft.

menutervezo

Te  is szeretnéd, hogy a diétázás, a bevásárlások, a menütervezés olajozottabb rendszerben működjön? Ehhez nyújtok Neked egy kis segítséget ezzel a 30 napos, nyomtatható tervezővel! (48 órás befizetés esetén)

facebook-csoportnak

Egy zárt Facebook-csoport tagja lehetsz, ahol akár napi szinten kérdezhetsz dietetikusunktól, és csupa olyan ember vesz körül, akik pontosan tudják mint mész keresztül, hiszen ők is ugyanazokat élik át, mint Te. Természetesen a Facebook-csoportban a jelenlét nem kötelező, ez csupán egy rendkívül jó lehetőség. Együtt feldolgozni, egy-egy elakadáson túllendülni együtt mindig sokkal könnyebb! Hogy mennyit ér? Szerintem felbecsülhetetlen!

30 napos étrend

Az életmódváltás elengedhetetlen része a jól összeállított étrend. Ajándékként egy dietetikus által is lektorált és jóváhagyott, szélsőségektől mentes, 30 napos, bő 130 oldalas, általad választott szénhidrát diétás étrendet kapsz a Diéták & Álmoktól 14.900 forint értékben! (PRÉMIUM csomag esetén)

coaching neked 2

Mitől lesz egy életmódváltás eredménye örömmel megélt, magabiztos, jó érzéssel eltöltő és hosszútávon fenntartható siker? Mi a kulcsa annak, hogy végig tudj menni ezen a sokszor nehéznek megélt úton: túlzások, szenvedés és önfeladás nélkül? Ennek megtalálásában és kivitelezésében segít a coaching és Ur Anita, aki most elérhetővé teszi csak és kizárólag a tanfolyami résztvevőinek, hogy bármelyik coachingot választva 20% kedvezményben részesüljenek! előrevivő támogatás a saját, egészséges életmód felé vezető utadon! ( PRÉMIUM csomag esetén)

Diétás E-book IR-eseknek

 

A tanfolyam végén megkapod a teljes, dietetikus által lektorált és jóváhagyott tanfolyami tudásanyagot E-book formájában, így kinyomtatva-lefűzve mindig a kezed ügyében lehet, ha épp elakadnál a diétában akár az alapanyagokat, akár az étkezéseket illetően. A diétás E-book értéke: 10.000 Ft. (PRÉMIUM csomag esetén)

Receptgyűjtemény IR-eseknek

 

Ha pedig már minden alapanyagunk megvan, összeállítottam a tanfolyami ételekből egy receptgyűjteményes E-bookot, amit ki tudsz nyomtatni, össze is fűzhetsz, így bármikor ott lehet veled a konyhában. Ennek az értéke: 5.000 Ft. (PRÉMIUM csomag esetén)

A heti szintű személyes úton tartó kérdésekre videóválaszt kaphatsz. Ennek az értéke: 10.000 Ft. (PRÉMIUM csomag esetén)

Megajándékozlak egy karácsonyi receptgyűjteményes E-bookkal, amit ki tudsz nyomtatni, össze is fűzhetsz, így bármikor ott lehet veled a konyhában, és akár már idén tudsz varázsolni belőle. Ennek az értéke: 5.000 Ft. (2017.12.22-éig megtörténő befizetés esetén az első 100 fő részére)

Hogy mindez mennyibe kerül?

Bevallom, ismét sokat gondolkoztam az áron.

Ebben is rengeteg munkám/munkánk van.

Magyarországon jelenleg egyedülálló, nincs más ilyen online szénhidrát diétás tanfolyam, ami praktikusan házhoz jön.

Vajon mennyit ér az, ha napi szinten tudsz kérdezni dietetikus szakembertől egy támogató csoportban?

Mennyit ér, hogy nem kell órákat/napokat/heteket keresgélned a neten receptek és étrendi tippek után?

Mennyit ér, hogy nem kell állandóan órákat tölteni számolgatással?

Vajon mennyit ér az, hogy képzett dietetikus szakember is jóváhagyta a tanfolyamot?

Ennek a tanfolyamnak az összértéke, ha mindent összeszámolsz, jóval meghaladja a 70.000 Ft-ot!

Tudod, Te mennyiért kaphatod meg most?

2 csomagot állítottam össze Neked:

Alapcsomag

Mit tartalmaz?

5 tanfolyami hetet

25 e-mailt a szénhidrát diétáról

50+ receptet, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi számodra a diétázás

támogató FB-csoportot, ahol akár napi szinten választ kaphatsz szakembertől

nyomtatható Diéták & Álmok táplálkozási naplót

részvétel az akciótervező webináriumon (első 100 főnek)

Az alapcsomag ára

24.900 Ft

 

PRÉMIUM csomag

Mit tartalmaz?

5 tanfolyami hetet

25 e-mailt a szénhidrát diétáról

50+ receptet, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi számodra a diétázás

videóválaszos utánkövetést

támogató FB-csoportot, ahol akár napi szinten választ kaphatsz szakembertől

nyomtatható Diéták & Álmok táplálkozási naplót

részvétel az akciótervező webináriumon (első 100 főnek)

egy 30 napos  – általad kiválasztott – dietetikus által lektorált és jóváhagyott Diéták & Álmok étrendet

összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami tudásanyagról

összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami receptekről

✓ kedvezményes coaching lehetőséget Ur Anitától

✓ karácsonyi receptes E-BOOK (első 100 főnek)

A PRÉMIUM csomag ára

34.900 Ft

Ne feledd! Az EXTRA akciótervezési webinárium,

amin még segítünk, hogy a tanfolyamon tanultakat a gyakorlatba átültesd,

csak az első 100 – regisztrációját fizetéssel megerősítő – tanfolyami résztvevő számára biztosított.


Kötelező tájékoztatás:

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (nori@dietakesalmok.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Jelentkezem!” gombra való kattintással Lipták Nóra egyéni vállalkozóval kötötted (2132 Göd, Ezerjó utca 8. ) A fizetési határidő átutalás esetén 8 nap.

 

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrend- és gasztroblogíró vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam, és hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulását, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni.

2016 januárja óta csapatommal 30 szénhidrát diétás tanfolyam keretében támogattuk meg több száz tanfolyami résztvevő életmódváltását. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! 🙂

Kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyam nem helyettesíti a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem kiegészíti.

Iratkozz fel a hírlevelemre, így tuti nem maradsz le a legfrissebb diétás hírekről és tanfolyamokról!

HÍRLEVÉL

Pin It on Pinterest

Share This

Biztos van legalább 1 ismerősöd, aki szintén kíváncsi lenne erre az oldalra, oszd meg vele!