Miben segít ez Neked?

Hogy megspórolj egy csomó időt.

Hogy megismerj isteni reggeliket.

Hogy változatosságot vigyél a hétköznapok és hétvégék reggelijébe.

Hogy energikusabb legyél.

Hogy a vércukor- és inzulinszintedet ne sokkold, így ezeket az ételeket akkor is megeheted,

ha cukorbeteg vagy inzulinrezisztens vagy.

+ Lesz valami meglepetés is, de ez még legyen addig titok. ;-)

Az ajándék receptgyűjtemény nem helyettesíti a diabetológiai/endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem kiegészíti.

Aktuális  szénhidrát diétás tanfolyamaimról az alábbi képekre vagy a fenti menüsorban a diétás tanfolyamokra kattintva találod meg a részleteket.  Tarts velünk Te is, jelentkezz még ma, és csapj le a sok-sok ajándékkal megpakolt csomagokra!

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

 

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram