fbpx

 Te is szeretnéd cukorbetegként, inzulinrezisztensként (IR) vagy egészségtudatos emberként lemondások és bűntudat nélkül élvezni az ünnepi menüsort? Szeretnél olyan kipróbált, gyors és pontosan kiszámolt recepteket is, ami nem csak a Te egészségedet támogatja, hanem könnyen örömmel megeszi idén karácsonykor a család is?

 10 napos, otthonról végezhető, online

KARÁCSONYI

SZÉNHIDRÁT DIÉTÁS TANFOLYAM 

UTOLJÁRA EZEN AZ ÁRON!

UTOLSÓ PILLANAT JELENTKEZNI!

gyorsan elkészíthető ételek, kisimult idegek, egészségmegőrzés, élhető rendszer

Miért hoztam létre

a KARÁCSONYI szénhidrát diéta tanfolyamot?

Az elmúlt bő 3,5 évben kialakult egészségügyi és szociális világhelyzet rengeteg embert és családot érint Magyarországon is, a családomat és engem is.

Dolgozó nőként, feleségként, mentorként és egy kislány anyukájaként pontosan átérzem, hogy ez a megváltozott helyzet milyen szinten terheli mindannyiunk napjait: akár a munkában, akár szülőként, akár a háztartás területén.

Az őszi szünetnek vége, az iskolába újra becsengettek.

Sokat gondolkoztam, hogyan tudnálak az év végén idén is JÓL segíteni a saját eszköztárammal a nagy sikerű szénhdirát diétás tanfolyamok után.

Amit figyelembe vettem még, hogy az ünnepi ételek elkészítése se legyen számodra órákig tartó robotolás a konyhában.

Épp ezért egy olyan, gyorsan adaptálható, gyakorlatias karácsonyi programot hoztam létre, ami cukorbetegként, IR-esként, életmódváltóként, családanyaként, családapaként, dolgozó nőként/férfiként lehetővé teszi, hogy decemberben is elérhető alapanyagokból szuper ünnepi menüt tudj készíteni.

A KARÁCSONYI szénhidrát diéta tanfolyamnak köszönhetően – minél kevesebb macerával és időráfordítással – tudsz változatosan étkezni úgy, hogy a család többi tagja is megeszi, a te vércukor- és inzulinszintedet is kordában tartja, és összeegyeztethető családbarát módon a szénhidrát diéta alapelveivel.

cukormentes karácsonyi sütemények

Cukorbeteg, inzulinrezisztens vagy, esetleg „csak” fontos számodra, hogy a jelenlegi helyzetben is egészségesen étkezz?

Otthonról dolgozol? Nehezen veszed rá magadat a napi teendők mellett még a főzésre is?

A napi rohanásban megfáradt anyuka/apuka vagy? Esetleg egy egészségtudatos nagyszülő? Se időd, se kedved napi szinten főzni?

Elveszettnek érzed magad, hogy milyen alapanyagokat érdemes otthon tartanod, és mi legyen a karácsonyi menü?

Segítséget jelentene, ha pontosan kiszámolt, maceramentes ünnepi recepteket kapnál, amit a család is megeszik, és a te vércukrod sem száll el tőle?

Miről lesz szó ezen a tanfolyamon?
inzulinrezisztencia karácsony

Jól használható lisztek és édesítők az ünnepek alatt.

Változatos és tápláló levesek, amit a család is szívesen megeszik.

Jól variálható főételek és köretek hagyományosabb és frissebb ízvilággal is, diéta-kompatibilisen.

Cukormentes, mégis isteni mézeskalácsot, zserbót, kókuszkockát és bejglit készíteni.
Puha, nem „fűrészporos” kalács titka.

Sós nassolnivalók szilveszterre.

Tippek az esetlegesen karanténhelyzetes, mégis élvezhető év végi ünnepekhez!

Mit mondanak mások a tanfolyamokról?

„Nóri tanfolyama nagyon sok olyan új információt tartalmazott számomra, noha másfél éve diétázom. Egy átlagos dietetikai tanácsadás a diagnózis után nem adta meg azt a tudást, amellyel most, a tanfolyam elvégzésével már rendelkezem. Helyére került sok kérdés, és magabiztosabban látok hozzá a konyhai teendőknek tudva, hogy amit elkészítek, biztosan az egészségemre válik. Hálás szívvel ajánlom a tanfolyamait minden érintettnek.”
Tóth-Takács Judit

cukormentes mézespuszedli
cukormentes mézespuszedli
cukormentes mézespuszedli

Így jellemezték azok, akik már elvégezték a tanfolyamot:

Miből áll ez a tanfolyam?
A tanfolyam 10 napig tart, 10 tudásanyagot kapsz, mindegyikben 1-1 fontos témáról lesz szó.
l
Az egyes e-mailek témáihoz kapcsolódva összesen kb 50+ ünnepi receptet is mellékelek, amit otthon meg tudsz főzni/sütni, és amely a te szénhidrát diétádat és a család napi jólétét is támogatja, figyelve a szénhidrátok mennyiségére és felszívódására is.
A tanfolyam végén megkapod a tudásanyagot és a recepteket is nyomtatható e-bookként, hogy mindig a kezed ügyében lehessen a konyhapulton.
Prémium csomag esetén megajándékozlak a Karácsonyi tervező e-bookommal, valamint egy menütervező kalauzzal is.
Letisztult rendszer – ami megkönnyíti az otthoni létet is.
cukorbeteg karácsonyi menü

„Kíváncsisággal telve jelentkeztem Lipták Nóri tanfolyamára, és nem csalódtam. Bár elég sokat olvastam már előzőleg a cukorbetegségről és az inzulinrezisztenciáról, sokat hasznosítok a tanfolyam anyagaiból. Főleg azért, mert a dokumentumok röviden és lényegre törően összegezték a legfontosabb tudnivalókat.

Minden témánál érződött, hogy Nóri saját tapasztalatait beleépítve meg akarja könnyíteni számunkra az együttélést ezzel a betegséggel. (És nem mellékesen végig érződött, hogy egy NŐ írja, olyan praktikus tanácsokat adott!) A receptek annyira hasznosak, hogy szinte minden alkalomra megtalálom a megfelelőt, nem kell más forrásból keresgélnem. Különösen előnyös, hogy nem kell számolgatnom a szénhidráttartalmat, mert ezt Nóri már elvégezte helyettem! ☺”

Erdős Anikó

cukorbeteg karácsonyi menü

 MI SZÜKSÉGES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ?

1 számítógép VAGY tablet VAGY okostelefon és egy e-mail cím
egy konyha, ahol el tudod készíteni a finomságokat, DE:
leginkább: TE és némi lelkes tudásvágy! :-)

 MIKOR KEZDŐDIK ÉS MEDDIG TART?

Az online tanfolyam kezdete: amikor fizetéssel véglegesítetted a regisztrációdat, azonnal kezdhetsz is.
W
A tanfolyam hivatalosan 10 napig tart.

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és életmódváltást segítő, megoldásfókuszú mentor-coach vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam, és hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem megkönnyíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulását, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni.

2016 januárja óta csapatommal 90+ szénhidrát diétás tanfolyam keretében támogattuk meg 4.000+ tanfolyami résztvevő életmódváltását. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Lipták Nóra diéták & álmok szénhidrát diéta

tanfolyami résztvevő

megtartott tanfolyam

év tapasztalat

home office szénhidrát diéta
home office szénhidrát diéta
home office szénhidrát diéta

Mit mond a szakember?

„Nekem azért tetszenek Nóri eddigi tanfolyamai, mert informatívak, összeszedettek, kreatívak és gyakorlatiasak. Szerintem a résztvevők olyan ismeretekhez jutnak egy forrásból, amelyet csak nagyon sok kutatással, anyaggyűjtéssel lehet összeszedni. Praktikus, hétköznapi tanácsokkal van teletűzdelve, amit könnyen és gyorsan fel tudnak használni. A tanfolyam végére egy igazi kis kincses-könyv birtokosai lesznek. Szakmai szempontból maximálisan támogatom és biztatom Nórit a továbbfejlesztésre, és már alig várom, hogy elkezdődjön a karácsonyi tanfolyama is.”

Pongrácz Adrienn, vezető dietetikus, országos onkológiai centrum

cukormentes lisztmentes kókuszkocka
160 gramm szénhidrát diéta
cukormentes szaloncukor

A TE BÓNUSZAID

A tanfolyam végén megkapod a teljes, dietetikus által lektorált és jóváhagyott tanfolyami tudásanyagot e-book formájában, így kinyomtatva-lefűzve mindig a kezed ügyében lehet, ha épp elakadnál a diétában akár az alapanyagokat, akár az étkezéseket illetően. A diétás E-book értéke: 8.000 Ft. 

Összeállítottam a tanfolyami ételekből egy receptgyűjteményes e-bookot, amit ki tudsz nyomtatni, össze is fűzhetsz, így bármikor ott lehet veled a konyhában. Ennek az értéke: 5.000 Ft.
Ajándékként megkapod a nyomtatható menütervező kalauzt, hogy a diétázás, a bevásárlás, a menütervezés karácsonykor is olajozottabb rendszerben működjön. (PRÉMIUM csomag esetén, értéke: 8.000 Ft)
KARÁCSONYI TERVEZŐ
Ajándékként megkapod a nyomtatható a Karácsonyi tervező e-bookomat, hogy ha most indulsz neki, vagy újrakezdő vagy, tudd, mivel nem lősz mellé. (PRÉMIUM csomag esetén, értéke: 5.000 Ft)

HOGY MINDEZ MENNYIBE KERÜL?

Alapcsomag

Mit tartalmaz?

10 tudásanyagot
kb. 50 jól variálható, családbarát receptet
✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami tudásanyagról (értéke: 8.000 Ft)
✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami receptekről (értéke: 5.000 Ft)

Az alapcsomag ára

34.900 Ft

22.900 Ft

PRÉMIUM csomag

Mit tartalmaz?

10 tudásanyagot
kb. 50 jól variálható, családbarát receptet
✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami tudásanyagról (értéke: 8.000 Ft)
✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami receptekről (értéke: 5.000 Ft)
BÓNUSZ #1: Karácsonyi tervező e-book (értéke: 4.000 Ft)
BÓNUSZ #2: menütervező kalauz (értéke: 8.000 Ft)

A PRÉMIUM csomag ára

49.900 Ft

35.900 Ft

UTOLSÓ PILLANAT JELENTKEZNI!

ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI!

l
Kattints pl. az „Én is jelentkezem!” gombra vagy görgess az oldal aljára a jelentkezési laphoz.
Töltsd ki a pontosan a megrendelőlapot, és válaszd ki a csomagot!

Kérlek, véglegesítsd bankkártyával a megrendelésedet,  az OTP Simplepay rendszerét a legnagyobb biztonsággal használhatod!

h
Miután az OTP Simplepay rendszere érzékelte befizetésedet, már kapod is automatikusan a befizetésedről a számlát és egy levelet tőlem.
Szeretettel várlak Téged is! :-)

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben jelentkezel a tanfolyamra, de úgy érzed nem azt kapod, amire számítottál, kérlek jelezd felém a tanfolyam indulása után maximum 3 napon belül, és én visszafizetem neked a tanfolyamra befizetett összeget.
Az online tanfolyamot dietetikus hagyta jóvá, de nem helyettesíti a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem kiegészíti, továbbá nem minősül személyre szabott tanácsadásnak, gyógyításnak, nem „csodamódszer”.

Gyakran ismételt kérdések

Mi történik, miután jelentkeztem a tanfolyamra?
Miután sikerült fizetéssel véglegesítened a regisztrációdat, elküldöm a számládat és kapsz egy levelet tőlem is.
Hogyan tudok fizetni?
A megrendelésed végén a „Jelentkezem” gombra kattintással átkerülsz az OTP Simplepay biztonságos felületére, és bankártyás fizetéssel vagy ha van Simple-fiókod, QR-kódos fizetéssel tudod véglegesíteni a regisztrációdat.

Nincs bankkártyám. Így nem vehetek részt a tanfolyamon?

A tanfolyamra csak bankkártyával vagy ha van Simple-fiókod, QR-kódos fizetéssel lehet jelentkezni a Simplepay felületén, ahova a regisztráció után automatikusan következő lépésként kerülsz.

Ha nagyon nem megy, kérlek írj a nori@dietakesalmok.hu e-mail címre, és megoldjuk. :-)

Mit jelent, hogy online a tanfolyam?
A tanfolyamaimat kényelmesen, akár otthonról is elvégezheted, még akkor is, ha a világ másik pontján élsz, hiszen nem kell sehova menned, csupán internetre és egy e-mail címre van szükséged, ahova kapod a tudásanyagokat és a recepteket.
Gluténérzékeny és tejfehérjeallergiás vagyok, jöhetek?
A tanfolyam nem glutén- és tejmentes specifikus, de nagyon sok ételem, receptem gluténmentes és tejmentes, vagy azzá tehető. Mindig igyekszem majd erre is alternatívát mutatni.
Mennyi időmet veszi igénybe napi szinten a tanfolyam?
Változó, de mindenképpen az a célom, hogy sikerélményeid legyenek napi szinten, ne plusz frusztrációd azért, mert épp aznap valamit nem tudtál teljesíteni, így nem lesznek hosszú-hosszú feladatok. Ráadásul abszolút haladhatsz a saját tempódban.  :-)
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram