fbpx

 Te is unod, hogy mindig ugyanazt eszed tízóraira és uzsonnára cukorbetegként, inzulinrezisztensként (IR) vagy egészségtudatos emberként? Szeretnél olyan kipróbált, gyors, konkrét recepteket is, ami nem csak a Te egészségedet támogatja, hanem könnyen odacsomagolhatsz akár a családnak is iskolába/munkahelyre, és örömmel megeszik?

VÁLTOZATOS KISÉTKEZÉSEK

10 napos, otthonról végezhető, online

SZÉNHIDRÁT DIÉTÁS TANFOLYAM

gyorsan elkészíthető ételek, kisimult idegek, egészségmegőrzés, élhető rendszer

Miért hoztam létre

a VÁLTOZATOS KISÉTKEZÉSEK szénhidrát diéta tanfolyamot?

Az elmúlt 3,5 évben kialakult egészségügyi és szociális világhelyzet rengeteg embert és családot érint Magyarországon is, a családomat és engem is.

Dolgozó nőként, feleségként, mentorként és egy most már épp kisgimnazista lányka anyukájaként pontosan átérzem, hogy ez a megváltozott helyzet milyen szinten terhelte mindannyiunk napjait: akár a munkában, akár szülőként, akár a háztartás területén. A nyári szünetnek lassan vége, az iskolába is becsengetnek.

Sokat gondolkoztam, hogyan tudnálak az ősz elején is JÓL segíteni a saját eszköztárammal a nagy sikerű home office tanfolyamok után.

Épp ezért egy olyan, gyorsan adaptálható, gyakorlatias programot hoztam létre, ami cukorbetegként, IR-esként, életmódváltóként, családanyaként, családapaként, dolgozó nőként/férfiként lehetővé teszi, hogy ősszel is elérhető alapanyagokból szuper tízóraikat és uzsonnákat tudj készíteni.

Amit figyelembe vettem még, hogy akkor is tudd használni, ha a vírushelyzet otthoni munkavégzésre, tanítóskodásra kényszerít, de akkor is, ha arról van szó, mit csomagolj magadnak az irodába vagy a gyerekeknek az uzsonnás dobozba, amit aztán a szünetben örömmel meg is esztek.

Illetve kitérünk az utóvacsorákra is!

szénhidrát diéta home office cukorbetegség inzulinrezisztencia életmódváltás étrend

Cukorbeteg, inzulinrezisztens vagy, esetleg „csak” fontos számodra, hogy a jelenlegi helyzetben is egészségesen étkezz?

Otthonról dolgozol? Nehezen veszed rá magadat a napi teendők mellett még a főzésre is?

A napi rohanásban megfáradt anyuka/apuka vagy? Se időd, se kedved napi szinten sütni-főzni?

Eddig nem volt fókuszban a főzés, de észszerűbb számodra a jelenlegi helyzetben mégis otthon elkészíteni az ételeket?

Elveszettnek érzed magad, hogy milyen alapanyagokat érdemes otthon tartanod? 30 kg cukor/liszt helyett. :-D

Segítséget jelentene, ha pontosan kiszámolt, maceramentes recepteket kapnál, amit a család is megeszik, és a te vércukrod sem száll el tőle?

Miről lesz szó ezen a tanfolyamon?

szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend

Gyors útravalók – akár kenyér nélkül is.

Változatos és jól tárolható csigák, muffinok és kekszek, amit a család is szívesen megeszik.

Minimálmunkás „csipegetősök”, amit a gyerekek is örömmel megesznek két lecke vagy játék között, és a te szervezetedet is támogatja.

Maceramentes „1 falatban bekaphatók”.

Poharasok – élet a chiapudingon túl.

Bevált pékáruk – akár élesztő nélkül is!

Tippek utóvacsorára is!

A VÁLTOZATOS KISÉTKEZÉSEK szénhidrát diéta tanfolyamnak köszönhetően – minél kevesebb macerával és időráfordítással – tudsz változatosan étkezni úgy, hogy a család többi tagja is megeszi, a te vércukor- és inzulinszintedet is kordában tartja, és összeegyeztethető családbarát módon a szénhidrát diéta alapelveivel.

Mit mondanak mások a tanfolyamokról?

„Nóri tanfolyama nagyon sok olyan új információt tartalmazott számomra, noha másfél éve diétázom. Egy átlagos dietetikai tanácsadás a diagnózis után nem adta meg azt a tudást, amellyel most, a tanfolyam elvégzésével már rendelkezem. Helyére került sok kérdés, és magabiztosabban látok hozzá a konyhai teendőknek tudva, hogy amit elkészítek, biztosan az egészségemre válik. Hálás szívvel ajánlom a tanfolyamait minden érintettnek.”

Tóth-Takács Judit

Így jellemezték azok, akik már elvégezték a tanfolyamot:

Miből áll ez a tanfolyam?

A tanfolyam 10 napig tart, 10 tudásanyagot kapsz, mindegyikben 1-1 fontos témáról lesz szó.

l

Az egyes e-mailek témáihoz kapcsolódva összesen 40+ kisétkezés receptet is mellékelek, amit otthon el tudsz készíteni, és amely a te szénhidrát diétádat és a család napi jólétét is támogatja, figyelve a szénhidrátok mennyiségére és felszívódására is.

A tanfolyam végén megkapod a tudásanyagot és a recepteket is nyomtatható e-bookként, hogy mindig a kezed ügyében lehessen a konyhapulton.

Prémium csomag esetén megajándékozlak a Szénhidrát diétás kamrapolc e-bookommal, valamint egy menütervező kalauzzal is.

Letisztult rendszer – ami megkönnyíti az otthoni létet is.

szénhidrát diéta home office cukorbetegség inzulinrezisztencia életmódváltás étrend

„Kíváncsisággal telve jelentkeztem Lipták Nóri tanfolyamára, és nem csalódtam. Bár elég sokat olvastam már előzőleg a cukorbetegségről és az inzulinrezisztenciáról, sokat hasznosítok a tanfolyam anyagaiból. Főleg azért, mert a dokumentumok röviden és lényegre törően összegezték a legfontosabb tudnivalókat.

Minden témánál érződött, hogy Nóri saját tapasztalatait beleépítve meg akarja könnyíteni számunkra az együttélést ezzel a betegséggel. (És nem mellékesen végig érződött, hogy egy NŐ írja, olyan praktikus tanácsokat adott!) A receptek annyira hasznosak, hogy szinte minden alkalomra megtalálom a megfelelőt, nem kell más forrásból keresgélnem. Különösen előnyös, hogy nem kell számolgatnom a szénhidráttartalmat, mert ezt Nóri már elvégezte helyettem! ☺”

Erdős Anikó

szénhidrát diéta home office cukorbetegség inzulinrezisztencia életmódváltás étrend

 MI SZÜKSÉGES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ?

1 számítógép VAGY tablet VAGY okostelefon és egy e-mail cím

egy konyha, ahol el tudod készíteni a finomságokat, DE:

leginkább: TE és némi lelkes tudásvágy! :-)

 MIKOR KEZDŐDIK ÉS MEDDIG TART?

Az online tanfolyam kezdete: amikor fizetéssel véglegesítetted a regisztrációdat, azonnal kezdhetsz is.

W

A tanfolyam hivatalosan 10 napig tart.

Lipták Nóra, diétás tanfolyam fejlesztő-vezető, étrendíró és életmódváltást segítő, megoldásfókuszú mentor-coach vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni a Diéták & Álmok blogot, majd inzulinrezisztensként folytattam, és hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem megkönnyíteni cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulását, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni.

2016 januárja óta csapatommal 90 szénhidrát diétás tanfolyam és 1.000+ étrend keretében támogattuk meg 4.000+ tanfolyami résztvevő életmódváltását. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a programmal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Lipták Nóra diéták & álmok szénhidrát diéta

tanfolyami résztvevő

megtartott tanfolyam

év tapasztalat

Mit mond a szakember?

„Nekem azért tetszenek Nóri eddigi tanfolyamai, mert informatívak, összeszedettek, kreatívak és gyakorlatiasak. Szerintem a résztvevők olyan ismeretekhez jutnak egy forrásból, amelyet csak nagyon sok kutatással, anyaggyűjtéssel lehet összeszedni. Praktikus, hétköznapi tanácsokkal van teletűzdelve, amit könnyen és gyorsan fel tudnak használni. A tanfolyam végére egy igazi kis kincses-könyv birtokosai lesznek. Szakmai szempontból maximálisan támogatom és biztatom Nórit a továbbfejlesztésre, és már alig várom, hogy elkezdődjön ez a tanfolyama is.”

Pongrácz Adrienn, vezető dietetikus, országos onkológiai centrum

A TE BÓNUSZAID

A tanfolyam végén megkapod a teljes, dietetikus által lektorált és jóváhagyott tanfolyami tudásanyagot e-book formájában, így kinyomtatva-lefűzve mindig a kezed ügyében lehet, ha épp elakadnál a diétában.

A diétás E-book értéke: 8.000 Ft. 

Összeállítottam a tanfolyami ételekből egy receptgyűjteményes e-bookot, amit ki tudsz nyomtatni, össze is fűzhetsz, így bármikor sorvezetőként és segédletként ott lehet veled a konyhában.

Ennek az értéke: 5.000 Ft.

Ajándékként megkapod a nyomtatható heti tervezőt menütervező kalauzzal együtt, hogy a diétázás, a bevásárlás, a menütervezés olajozottabb rendszerben működjön.

(PRÉMIUM csomag esetén, értéke: 8.000 Ft)

szénhidrát diéta home office cukorbetegség inzulinrezisztencia életmódváltás étrend

Ajándékként megkapod a nyomtatható Mi legyen a szénhidrát diétázó kamrapolcán? e-bookomat, hogy ha most indulsz neki, vagy újrakezdő vagy, tudd, mivel nem lősz mellé.

(PRÉMIUM csomag esetén, értéke: 5.000 Ft)

HOGY MINDEZ MENNYIBE KERÜL?

Alapcsomag

Mit tartalmaz?

10 tudásanyagot

40+ jól variálható, családbarát receptet

✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami tudásanyagról (értéke: 8.000 Ft)

✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami receptekről (értéke: 5.000 Ft)

Az alapcsomag értéke

35.900 Ft

Az alapcsomag ára

22.900

PRÉMIUM csomag

Mit tartalmaz?

10 tudásanyagot

40+ jól variálható, családbarát receptet

✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami tudásanyagról (értéke: 8.000 Ft)

✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami receptekről (értéke: 5.000 Ft)

BÓNUSZ #1: Szénhidrát diétás kamrapolc e-bookot (értéke: 5.000 Ft)

BÓNUSZ #2: menütervező kalauzt (értéke: 8.000 Ft)

A prémium csomag értéke

48.900 Ft

A prémium csomag ára

35.900 Ft

ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI!

l

Kattints pl. az „Én is jelentkezem!” gombra vagy görgess az oldal aljára a jelentkezési laphoz.

Töltsd ki a pontosan a megrendelőlapot, és válaszd ki a csomagot!

Kérlek, véglegesítsd bankkártyával vagy utalással a megrendelésedet,  az OTP Simplepay rendszerét a legnagyobb biztonsággal használhatod!

h

Miután az OTP Simplepay rendszere érzékelte befizetésedet, már kapod is automatikusan a befizetésedről a számlát és egy levelet tőlem.

Szeretettel várlak Téged is! :-)

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben jelentkezel a tanfolyamra, de úgy érzed nem azt kapod, amire számítottál, kérlek jelezd felém a tanfolyam indulása után maximum 3 napon belül, és én visszafizetem neked a tanfolyamra befizetett összeget.

Az e-mail tanfolyamot dietetikus hagyta jóvá, de nem helyettesíti a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem kiegészíti, továbbá nem minősül személyre szabott tanácsadásnak, gyógyításnak, nem „csodamódszer”.

Gyakran ismételt kérdések

Mi történik, miután jelentkeztem a tanfolyamra?

Miután sikerült fizetéssel véglegesítened a regisztrációdat, elküldöm a számládat és kapsz egy levelet tőlem is.

Hogyan tudok fizetni?

A megrendelésed végén a „Jelentkezem” gombra kattintással átkerülsz az OTP Simplepay biztonságos felületére, és bankártyás fizetéssel vagy ha van Simple-fiókod, QR-kódos fizetéssel tudod véglegesíteni a regisztrációdat.

Nincs bankkártyám. Így nem vehetek részt a tanfolyamon?

A tanfolyamra csak bankkártyával vagy ha van Simple-fiókod, QR-kódos fizetéssel lehet jelentkezni a Simplepay felületén, ahova a regisztráció után automatikusan következő lépésként kerülsz.

Köszönöm megértésedet.

Mit jelent, hogy online a tanfolyam?

A tanfolyamaimat kényelmesen, akár otthonról is elvégezheted, még akkor is, ha a világ másik pontján élsz, hiszen nem kell sehova menned, csupán internetre és egy e-mail címre van szükséged, ahova kapod a tudásanyagokat és a recepteket.

Gluténérzékeny és tejfehérjeallergiás vagyok, jöhetek?

A tanfolyam nem glutén- és tejmentes specifikus, de nagyon sok ételem, receptem gluténmentes és tejmentes, vagy azzá tehető. Mindig igyekszem majd erre is alternatívát mutatni.

Mennyi időmet veszi igénybe napi szinten a tanfolyam?

Változó, de mindenképpen az a célom, hogy sikerélményeid legyenek napi szinten, ne plusz frusztrációd azért, mert épp aznap valamit nem tudtál teljesíteni, így nem lesznek hosszú-hosszú feladatok. Ráadásul abszolút haladhatsz a saját tempódban.  :-)

Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram