Az alábbi főétel receptek cukorbetegség, inzulin-rezisztencia és a szénhidrát diéta esetén is az étrendbe illeszthetőek.

 

FŐÉTELEK

csőben sült
sajtos brokkoli
padlizsános
lecsó
rakott húsos
padlizsán
sajttal sült
csirke
karalábé
húsgaluskával
paprikás
tojáslepény
sütőben sült
rántott hal
zabpelyhes-sajtos
cukkinilepény

Az oldalon a receptek folyamatosan frissítésre kerülnek. Gyere máskor is!

Dietetikus* által jóváhagyott karácsonyi szénhidrát diétás minikurzus ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKKAL, ha cukorbetegként, inzulin-rezisztensként vagy életmódváltóként Te is arra vágysz hogy az ünneped ne a lemondásokról, hanem az élvezetes ízekről és örömteli pillanatokról szóljon! LIMITÁLTAN ELÉRHETŐ!

 

koránkelő kedvezményt még eddig tudsz igénybe venni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Napi posztjaimat és videós bejelentkezéseimet

kövesd INSTAGRAMON is!

 

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! 🙂

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

"Megosztva a Szénhidrát mentes ételek tárháza és minden ami egészséges facebook csoportban is"