szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend

ÉVINDÍTÓ

8 hetes SZÉNHIDRÁT DIÉTÁS program

cukorbetegeknek

 

Koránkelő kedvezménnyel!

Dietetikus által jóváhagyott alaptanfolyam RENGETEG ajándékkal és bónusszal.

szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend

✓ Cukorbeteg vagy, esetleg nem is olyan régen derült ki?

Családtagodat érinti és hatékonyan akarsz segíteni neki?

Szeretnél megbízható információkat a szénhidrát diétáról sok-sok interneten található félinformáció helyett?

Téged is megnyugtat a szakemberi jelenlét?

Jó lenne tudni, melyik étkezéskor mit célszerű enni?

✓ Segítséget jelentene, ha tudnád, hogy mi alapján számolj: melyik ételben mennyi szénhidrát van, és számít-e, hogy sütve, főzve, nyersen vagy kifacsarva esszük?

Megismernéd a szénhidrát diétában használható és a mellőzendő alapanyagokat?

Te sem szeretnéd napi szinten kitalálni, hogy mit főzzél?

Kipróbálnál egyszerű, szénhidrát diétába jól beilleszthető és élvezhető recepteket?

Szeretnél egy támogató közösség része lenni?

szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend

Mit nyersz, ha elvégzed ezt a tanfolyamot?

 • Átfogó tudást kapsz a szénhidrát diéta alapjairól, információkat az alapanyagokról és a felszívódásukról.
 • Hiteles, ellenőrzött tájékoztatást sok recepttel és tippel, hogy melyik étkezésre mit célszerű enned, hogy elkerüld a farkaséhséget.
 • Rengeteg időt spórolsz meg azzal, hogy nem kell órákat keresgélned az interneten, ami tele van félinformációval.
 • Gyakorlati tippeket, hogy mihamarabb rutinná tudd tenni az életmódot.
 • Magabiztos tudást az ételek szénhidráttartalmának kiszámolását illetően.
 • Ízletes, mégis könnyen elkészíthető, egyszerű, pontosan kiszámolt recepteket.
 • Támogató közösséget, ahol jelen van szakképzett dietetikus, és ahol akár minden nap tudsz tőlünk és egymástól kérdezni, inspirálódni.
 • Jól használható tippeket kapsz vendégjárás, éttermi étkezés esetére, és arra is, mi legyen a „túlélőkészletedben”!
 • Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hasonló eseményeken mennek át, mint Te. Együtt feldolgozni a helyzetet mindig sokkal könnyebb!
 • Sikerélményeid lesznek és magabiztosabb életmódváltóvá válsz, aki mer törődni magával!

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrend- és gasztroblogíró vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam, és hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem megkönnyíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulását, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni.

2016 januárja óta csapatommal 45 szénhidrát diétás tanfolyam keretében támogattuk meg sok száz tanfolyami résztvevő életmódváltását. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! 🙂

Kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Lipták Nóra diéták & álmok szénhidrát diéta

tanfolyami résztvevő

megtartott tanfolyam

tapasztalat

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot?

„Nóri tanfolyama nagyon sok olyan új információt tartalmazott számomra, noha másfél éve diétázom. Egy átlagos dietetikai tanácsadás a diagnózis után nem adta meg azt a tudást, amellyel most, a tanfolyam elvégzésével már rendelkezem. Helyére került sok kérdés, és magabiztosabban látok hozzá a konyhai teendőknek tudva, hogy amit elkészítek, biztosan az egészségemre válik. Hálás szívvel ajánlom a tanfolyamot minden érintettnek.”

Tóth-Takács Judit

Miből áll a tanfolyam?

 • A tanfolyam 8 hetében heti 3 db, összesen 24 tudásanyagot kapsz, mindegyikben 1-1 fontos témát fejtünk ki a diéta alapjaitól kezdve a gyors és lassú szénhidrátokon, az alapanyagokon át az étkezésekig, kitérve a mozgás fontosságára és ha máshol kell étkezned.
 • Az egyes e-mailek témáihoz kapcsolódva sok szezonális receptet is mellékelek Neked, amit otthon meg tudsz főzni.
 • Heti szintű úton tartás.
 • Részt vehetsz 3 db webináriumon, amiben még segítünk, hogy  kitűzd a diétás céljaidat és könnyebben MEGVALÓSÍTSD.
 • Tagja lehetsz egy zárt Facebook-csoportnak, ahol csupa sorstárssal találkozhatsz, és bármikor felteheted a kérdéseidet. A csoportot szakemberként támogatja Pongrácz Adrienn, egy országos onkológiai centrum vezető dietetikusa.
 • További infókért és a tanfolyami csomagokért görgess lejjebb!
szénhidrát diéta tanfolyam ősz cukorbetegség étrend

„Kíváncsisággal telve jelentkeztem Lipták Nóri tanfolyamára, és nem csalódtam. Bár elég sokat olvastam már előzőleg a cukorbetegségről és az inzulinrezisztenciáról, sokat hasznosítok a tanfolyam anyagaiból. Főleg azért, mert a dokumentumok röviden és lényegre törően összegezték a legfontosabb tudnivalókat.

Minden témánál érződött, hogy Nóri saját tapasztalatait beleépítve meg akarja könnyíteni számunkra az együttélést ezzel a betegséggel. (És nem mellékesen végig érződött, hogy egy NŐ írja, olyan praktikus tanácsokat adott!) A receptek annyira hasznosak, hogy szinte minden alkalomra megtalálom a megfelelőt, nem kell más forrásból keresgélnem. Különösen előnyös, hogy nem kell számolgatnom a szénhidráttartalmat, mert ezt Nóri már elvégezte helyettem! ☺”

Erdős Anikó

Miért éri meg részt venni a webináriumon?

Egy álom akkor valósulhat meg, ha kitűzünk egy célt.

Egy célkitűzés pedig akkor működhet, ha pontos és határidőhöz kötött.

Segítünk, hogy pontosan megfogalmazd, amire az életmódod kapcsán igazán vágysz.

Lehetőséget teremtünk, hogy meg is tervezd a szükséges lépéseket.

Támogatunk, hogy meg is valósítsd a vágyott célodat.

A legfontosabb: legyél Te is ott velünk! 🙂

Fontos: a webinárium csak tanfolyami résztvevőknek elérhető.

szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend
szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend

Milyen tudásnak leszel birtokában a tanfolyam végén?

I. szakasz: alapozás

 1. hét: megtanulod a cukorbetegség és a szénhidrát diéta alapjait, és hogy hogyan számold ki az ételek szénhidráttartalmát.
 2. hét: megismered a szénhidrátok felszívódásának alapjait, a lehetséges mozgásformákat, és hogy hogyan alakíts ki az életmódváltásod sikerességét segítő szokásokat;
 3. hét: letisztítjuk számodra, hogy mit és milyen formában ihatsz az étrended betartása mellett, milyen liszteket használhatsz, és mivel édesíthetsz;
 4. hét: megismered, milyen finomságokat ehetsz reggelire, ebédre, vacsorára és a kisétkezésekre, hogy a vércukorszinted kiegyensúlyozott legyen, és elkerüld a farkaséhséget.

II. szakasz: elmélyítés és gyakorlat

 • 5. hét: végigvesszük a zöldségeket és gyümölcsöket, mit kell tudnod a felszívódásukról, és táblázatokat kapsz, amelyek segítségével könnyedén kiszámolhatod az ételeid szénhidráttartalmát. Beszélünk a diéta alatti húsfogyasztásról is.
 • 6. hét: ellesheted jól bevált pékáruk sütésének trükkjeit, kitérünk az olajos magvakra és zsiradékokra, és hogy hogyan tudunk kiegyensúlyozottan tejterméket fogyasztani az életmódunk során.
 • 7. hét: belekóstolunk diétabarát levesekbe, jól bevált főételekbe, változatos köretekbe és isteni desszertekbe.
 • 8. hét: segítünk, hogy könnyedén és jól válassz étteremben, hogyan étkezz utazás alatt és mutatunk pár trükköt, hogy a vendégjárás diétázva is öröm legyen.

“Közösség, támogatás, gyors és szakszerű válaszok a felmerülő kérdéseidre, gyakorlatias, hasznos információk, könnyen elkészíthető, ízletes receptek.

Nóri e-mail tanfolyama amennyire kényelmes, legalább annyira praktikus: könnyen követhető tudásanyagot és azonnal kipróbálható recepteket kapsz, kiegészítve egy olyan közösség erejével, akik hasonló célokat szeretnének elérni, mint Te.”

Ur Anita

szénhidrát diéta tanfolyam ősz cukorbetegség étrend

 MI SZÜKSÉGES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ?

 • Egy számítógép VAGY tablet VAGY okostelefon és egy e-mail cím;
 • egy Facebook-profil (nem kötelező),
 • egy konyha, ahol el tudod készíteni a finomságokat, DE:
 • leginkább: TE és némi lelkes tudásvágy! 🙂

 MIKOR KEZDŐDIK ÉS MEDDIG TART A TANFOLYAM?

Az online tanfolyam kezdete: 2019. 01. 21. (hétfő).

Az e-mail tanfolyam vége: 2019. 03. 15. (péntek).

Mit mond a szakember?

“Nekem azért tetszenek Nóri eddigi tanfolyamai, mert informatívak, összeszedettek, kreatívak és gyakorlatiasak. Szerintem a résztvevők olyan ismeretekhez jutnak egy forrásból, amelyet csak nagyon sok kutatással, anyaggyűjtéssel lehet összeszedni. Praktikus, hétköznapi tanácsokkal van teletűzdelve, amit könnyen és gyorsan fel tudnak használni. A tanfolyam végére egy igazi kis kincses-könyv birtokosai lesznek. Szakmai szempontból maximálisan támogatom és biztatom Nórit a továbbfejlesztésre, és már alig várom, hogy elkezdődjön a januári tanfolyama is.”

Pongrácz Adrienn, vezető dietetikus, országos onkológiai centrum

EXTRÁK ÉS AJÁNDÉKOK

3 db webinárium, amikor azon fogsz dolgozni a segítségünkkel, hogy jól tűzd ki az életmódbeli, diétás céljaidat, megtervezd, hogyan fogod meg is valósítani, és szükség esetén dietetikusunk segítségével finomhangoljuk az étrendedet is. A 3 db webinár értéke 30.000 Ft.

Minden diéta kezdetén nagy segítség lehet, ha elkezded írni, hogy egy nap folyamán mikor, mennyit és mit eszel. Segíthet kiküszöbölni a kilengéseket, finomhangolni a mennyiségeket, és elakadásoknál is jól jöhet, ha lehetőség 1-1 jól bevált ötlethez visszanyúlni. Ebben lesz társad ez a 30 napos, nyomtatható táplálkozási napló. A táplálkozási napló értéke 2.000 Ft.

48 órán belül megtörténő befizetés esetén ajándékként megkapod a 30 napos, nyomtatható tervezőt, hogy a diétázás, a bevásárlás, a menütervezés olajozottabb rendszerben működjön. Ehhez nyújtok neked segítséget ezzel.

Az életmódváltás elengedhetetlen része a jól összeállított étrend. Ajándékként egy dietetikus által is lektorált és jóváhagyott, szélsőségektől mentes, 30 napos, bő 130 oldalas, általad választott szénhidrát diétás étrendet kapsz a Diéták & Álmoktól 14.900 forint értékben! (PRÉMIUM csomag esetén)

Egy zárt Facebook-csoport tagja lehetsz, ahol akár napi szinten kérdezhetsz dietetikusunktól, és csupa olyan ember vesz körül, akik pontosan tudják mint mész keresztül, hiszen ők is ugyanazokat élik át, mint Te. Természetesen a Facebook-csoportban a jelenlét nem kötelező, ez csupán egy rendkívül jó lehetőség. Együtt feldolgozni, egy-egy elakadáson túllendülni együtt mindig sokkal könnyebb! Hogy mennyit ér? Szerintem felbecsülhetetlen!

A tanfolyam végén megkapod a teljes, dietetikus által lektorált és jóváhagyott tanfolyami tudásanyagot E-book formájában, így kinyomtatva-lefűzve mindig a kezed ügyében lehet, ha épp elakadnál a diétában akár az alapanyagokat, akár az étkezéseket illetően. A diétás E-book értéke: 10.000 Ft. (PRÉMIUM csomag esetén)

Összeállítottam a tanfolyami ételekből egy receptgyűjteményes E-bookot, amit ki tudsz nyomtatni, össze is fűzhetsz, így bármikor ott lehet veled a konyhában. Ennek az értéke: 5.000 Ft. (PRÉMIUM csomag esetén)

BMM masszázs szénhidrát diéta

30 perc ajándék frissítő masszázs a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő jóvoltából. Ennek az értéke: 4.000 Ft. (PRÉMIUM csomag esetén)

Hogy mindez mennyibe kerül?

Bevallom, ismét sokat gondolkoztam az áron.

Ebben is rengeteg munkám/munkánk van.

Magyarországon jelenleg egyedülálló, nincs más ilyen online szénhidrát diétás tanfolyam, ami praktikusan házhoz jön.

Vajon mennyit ér az, ha napi szinten tudsz kérdezni dietetikus szakembertől egy támogató csoportban?

Mennyit ér, hogy nem kell órákat/napokat/heteket keresgélned a neten receptek és étrendi tippek után?

Mennyit ér, hogy nem kell állandóan órákat tölteni számolgatással?

Vajon mennyit ér az, hogy képzett dietetikus szakember is jóváhagyta a tanfolyamot?

Ennek a tanfolyamnak az összértéke,

ha mindent összeszámolsz, jóval meghaladja a 100.000 Ft-ot!

Tudod, Te mennyiért kaphatod meg most?

2 csomagot állítottam össze Neked:

Alapcsomag

Mit tartalmaz?

8 tanfolyami hetet

24 e-mailt a szénhidrát diétáról

50+ receptet, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi számodra a diétázás

támogató FB-csoportot, ahol akár napi szinten választ kaphatsz szakembertől

nyomtatható Diéták & Álmok táplálkozási naplót

részvétel a 3 db webináriumon

Az alapcsomag ára

29.900 Ft helyett

19.900 Ft

PRÉMIUM csomag

Mit tartalmaz?

8 tanfolyami hetet

24 e-mailt a szénhidrát diétáról

50+ receptet, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi számodra a diétázás

támogató FB-csoportot, ahol akár napi szinten választ kaphatsz szakembertől

nyomtatható Diéták & Álmok táplálkozási naplót

részvétel a 3 db webináriumon

✓ egy 30 napos  – általad kiválasztott – dietetikus által lektorált és jóváhagyott Diéták & Álmok étrendet

✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami tudásanyagról

✓ összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami receptekről

✓ 30 perces frissítő masszázs a BMM-től

✓ kedvezményes coaching lehetőséget Ur Anitától

A PRÉMIUM csomag ára

39.900 Ft helyett

29.900 Ft

Ne feledd! A 3 célkitűzési és megvalósítási webinárium,

amin segítünk, hogy a tanfolyamon tanultakat a gyakorlatba átültesd, és a többi ajándék

csak a– regisztrációját fizetéssel megerősítő – tanfolyami résztvevő számára biztosított.

Kötelező tájékoztatás: A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (nori@dietakesalmok.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Jelentkezem!” gombra való kattintással Lipták Nóra egyéni vállalkozóval kötötted (2132 Göd, Ezerjó utca 8. )

 

Az e-mail tanfolyam nem helyettesíti a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem kiegészíti.