fbpx

Cukorbeteg vagy inzulinrezisztens (IR) vagy?

Íme, 10 + 1 INGYENESEN LETÖLTHETŐ kisétkezés ötlet,

amit beilleszthetsz a szénhidrát diétába!

Szívesen ennél olyan péksüteményt, ami biztonságosan beilleszthető a diétádba, és még finom is? Mutatok egy olyat, amit az egész család imádni fog!

Szereted a gyorsan elkészíthető és könnyen porciózható tízóraikat? Ehhez is kapsz pofonegyszerű ötletet!

Vége az unalomig ismételt ételeknek! Megtanulsz olyan gyors kencéket, amiket reggelihez, tízóraihoz, uzsonnához és akár tortához is is fel tudsz majd használni.

A salátákat eddig unalmasnak találtad és gyorsan megéheztél utánuk? 2 laktató és finom recepttel veled is megkedveltetem őket!

Tiéd lehet egy sós és egy édes, jól variálható, maceramentes muffin receptje.

Megmutatom, hogy cukorbetegként vagy IR-esként (inzulinrezisztencia) sem kell lemondanod a finomságokról, 2 könnyű desszertet is tettem a receptpakkodba.

Ha van olyan ismerősöd, aki szintén cukorbeteg, inzulinrezisztens,

terhességi cukorbeteg vagy érdekli az egészséges életmód,

nyugodtan küldd el neki ezt a lehetőséget!

SZÉNHIDRÁT DIÉTÁS TÍZÓRAI & UZSONNA RECEPTEK

Miért bízhatsz meg bennem?

Lipták Nóra, diétás tanfolyam fejlesztő-vezető, étrendíró és életmódváltást segítő, megoldásfókuszú mentor-coach vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni a Diéták & Álmok blogot, majd inzulinrezisztensként folytattam, és hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem megkönnyíteni cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulását, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni.

2016 januárja óta csapatommal 90 szénhidrát diétás tanfolyam keretében támogattuk meg 4.000+ tanfolyami résztvevő életmódváltását. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a programmal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Lipták Nóra diéták & álmok szénhidrát diéta

támogatott érintett

megtartott tanfolyam

év tapasztalat

Mit mondanak azok, akik már TANULTAK NÁLAM?

Nóri tanfolyama nagyon sok olyan új információt tartalmazott számomra, noha másfél éve diétázom. Egy átlagos dietetikai tanácsadás a diagnózis után nem adta meg azt a tudást, amellyel most, a tanfolyam elvégzésével már rendelkezem. Helyére került sok kérdés, és magabiztosabban látok hozzá a konyhai teendőknek tudva, hogy amit elkészítek, biztosan az egészségemre válik. Hálás szívvel ajánlom a tanfolyamot minden érintettnek.”

Tóth-Takács Judit

„Nóri receptjei zseniálisak! Akkor ismerkedtem meg a blogjával, amikor a második lányomat vártam, miközben itthon voltam a „nagy” egy évessel. Nem éppen ideális körülmények a diétához és a főzőcskéhez. A receptek mégis annyira szuperek voltak – finomak, egyszerűen, gyorsan elkészíthetőek és ami számomra nagyon fontos, hogy pontosak – hogy hamar a mindennapi rutin részévé vált az életmódváltás.
A tanfolyam anyaga összeszedett, körültekintő, és a facebook közösség nagyon inspiráló volt. Köszönet az ötletekért, a szaktudásért és a támogatásért! <3″

Dr. A. Zsófia

„Kíváncsisággal telve jelentkeztem Lipták Nóri tanfolyamára, és nem csalódtam. Bár elég sokat olvastam már előzőleg a cukorbetegségről és az inzulinrezisztenciáról, sokat hasznosítok a tanfolyam anyagaiból. Főleg azért, mert a dokumentumok röviden és lényegre törően összegezték a legfontosabb tudnivalókat.

Minden témánál érződött, hogy Nóri saját tapasztalatait beleépítve meg akarja könnyíteni számunkra az együttélést ezzel a betegséggel. (És nem mellékesen végig érződött, hogy egy NŐ írja, olyan praktikus tanácsokat adott!) A receptek annyira hasznosak, hogy szinte minden alkalomra megtalálom a megfelelőt, nem kell más forrásból keresgélnem. Különösen előnyös, hogy nem kell számolgatnom a szénhidráttartalmat, mert ezt Nóri már elvégezte helyettem! ☺”

Erdős Anikó

„Sokat kaptam Nóri tanfolyamától és nem csak tudásanyagban, hanem a rengeteg tippben és bátorító hozzászólásban. Az anyagai remekül rendszerezettek és rengeteg hasznos információt adnak, a recepteket pedig tényleg azonnal ki kell próbálni, annyira finomak. De amiért a leginkább hálás vagyok és köszönet illeti, az az aktív részvétele és támogatása a tanfolyamos csoportnak. Motivál, megerősít és ösztönöz. ”

Hajdicsné Fodor Melinda

„Közösség, támogatás, gyors és szakszerű válaszok a felmerülő kérdéseidre, gyakorlatias, hasznos információk, könnyen elkészíthető, ízletes receptek.

Nóri e-mail tanfolyama amennyire kényelmes, legalább annyira praktikus: könnyen követhető tudásanyagot és azonnal kipróbálható recepteket kapsz, kiegészítve egy olyan közösség erejével, akik hasonló célokat szeretnének elérni, mint Te.”

Ur Anita

„„Amikor kiderült nálam az inzulinrezisztencia, nagyon elveszettnek éreztem magam, nem tudtam, hogy merre induljak el, milyen diéta hasznos a számomra. Volt egy pont amikor úgy éreztem, hogy muszáj valamit tennem, valahonnan iránymutatást kell szereznem. Ekkor találtam meg Nóri oldalát, és örömmel láttam, hogy 1 hét múlva indul egy tanfolyam. Nagyon tetszett a tematikája, az időtartama, az hogy online! Örültem nagyon a recepteknek (amelyek igazán könnyen elkészíthetőek), az étrendnek és ekkor éreztem, hogy végre jó helyen vagyok.

Nóri kedvessége, profizmusa megnyugvással töltött el, tudtam, hogy hozzá nyugodtan fordulhatok. Nagyon hálás vagyok neki és Adriennek is, hogy végre a helyes úton haladok. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek fontos, hogy az életmódváltása ne csak 1-2 hétre szóljon, hanem akár egy életre ?

Szabó-Hidasi Szabina

A receptgyűjtemény letöltése nem helyettesíti a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem kiegészítheti, továbbá nem minősül személyre szabott tanácsadásnak, gyógyításnak, nem “csodamódszer”.

Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram