Készen állsz arra, hogy az étrended végre

ízgazdag, változatos és élvezetes legyen?

szénhidrát diéta tanfolyam életmódváltás étrend

4 hetes, otthonról végezhető, online szénhidrát diétás program

ÉLETMÓDVÁLTÓKNAK

Dietetikus által jóváhagyott ONLINE tanfolyam RENGETEG ajándékkal és bónusszal.

szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend

Szeretnél egészségesebben élni, esetleg túlsúlyod is van?

Családtagodat érinti és hatékonyan akarsz segíteni neki?

 Szeretnél megbízható információkat a szénhidrát diétáról sok-sok interneten található félinformáció helyett?

 Téged is megnyugtat a szakemberi jelenlét?

Jó lenne tudni, melyik étkezéskor mit célszerű enni?

Segítséget jelentene, ha tudnád, hogy mi alapján számolj: melyik ételben mennyi szénhidrát van, és számít-e, hogy sütve, főzve, nyersen vagy kifacsarva esszük?

Megismernéd a szénhidrát diétában használható és a mellőzendő alapanyagokat?

Te sem szeretnéd napi szinten kitalálni, hogy mit főzzél?

Kipróbálnál egyszerű, szénhidrát diétába jól beilleszthető és élvezhető recepteket?

 Szeretnél egy támogató közösség része lenni?

szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend
szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend

Mit nyersz, ha elvégzed ezt a tanfolyamot?

Átfogó tudást kapsz a szénhidrát diéta alapjairól, információkat az alapanyagokról és a felszívódásukról.

Hiteles, ellenőrzött tájékoztatást sok recepttel és tippel, hogy melyik étkezésre mit célszerű enned, hogy elkerüld a farkaséhséget.

Rengeteg időt spórolsz meg azzal, hogy nem kell órákat keresgélned az interneten, ami tele van félinformációval.

Gyakorlati tippeket, hogy KÖLTSÉGHATÉKONYAN  sajátítsd el ezt az életmódot, ne kelljen a tanfolyam mellé még százezreket költened alapanyagokra.

Magabiztos tudást az ételek szénhidráttartalmának kiszámolását illetően.

Ízletes, mégis könnyen elkészíthető, egyszerű, pontosan kiszámolt recepteket.

Támogató közösséget, ahol jelen van szakképzett dietetikus, és ahol akár minden nap tudsz tőlünk és egymástól kérdezni, inspirálódni.

Jól használható tippeket kapsz vendégjárás, éttermi étkezés esetére, és arra is, mi legyen a „túlélőkészletedben”!

Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hasonló eseményeken mennek át, mint Te. Együtt feldolgozni a helyzetet mindig sokkal könnyebb!

Sikerélményeid lesznek és magabiztosabb életmódváltóvá válsz, aki mer törődni magával!

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot?

“Nekem nagyon jókor jött az életmódváltós tanfolyam, mert pont a közepében voltam egy átalakulási folyamatnak külsőleg, belsőleg, agyban és lelkileg is. Legjobban a receptek voltak hasznosak számomra – sok dolgot megfőztem már és még fogok is – de nagyon jól jött az édesítőkről szóló ismertető, és végre kiismerem magam a lisztek között is. Nagyon vártam a mindennapi e-maileket, hiányzik most, hogy nem kapom. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne egészségesen táplálkozni, aki fejben már eldöntötte, hogy változni, változtatni szeretne. Akinek fontos a jó közérzet, csinos külső. Köszi a sok segítséget, Nóri!”

Kiss Adrienne

Miből áll a tanfolyam?

A tanfolyam 4 hetében, heti 5 e-mailt, összesen 24 tudásanyagot kapsz, mindegyikben 1-1 fontos témát fejtünk ki a diéta alapjaitól kezdve a gyors és lassú szénhidrátokon, az alapanyagokon át az étkezésekig, kitérve a mozgás fontosságára és ha máshol kell étkezned.

l

Az egyes e-mailek témáihoz kapcsolódva sok szezonális receptet is mellékelek Neked, amit otthon meg tudsz főzni

Heti szintű úton tartás.

Tagja lehetsz egy zárt Facebook-csoportnak, ahol csupa sorstárssal találkozhatsz, és bármikor felteheted a kérdéseidet. A csoportot szakemberként támogatja Pongrácz Adrienn, egy országos onkológiai centrum vezető dietetikusa

"

További infókért és a tanfolyami csomagokért görgess lejjebb!

szénhidrát diéta tanfolyam ősz cukorbetegség étrend

“Őszintén ajánlom Nóra tanfolyamát. Számomra nagyon sok segítséget nyújtott. Az anyagai nagyon összeszedettek, a lényeget magába foglalóan tartalmazzák az egészséges életmód megteremtéséhez szükséges alapinformációkat. Számomra különösen hasznosnak bizonyultak a számolásos anyagok, ch-tartalom meghatározása, a különböző ch típusok bemutatása, a különböző lisztfélék ismertetése, amivel korábban mindig hadilábon álltam. Ha elég kitartással rendelkezel a Nóra tanácsainak betartásához, a változás garantált! Szeretem, mert ezt a fajta szemléletet a családom kialakult táplálkozási szokásaiba is be tudom csempészni!”

Vitai Gertrúd

Kapsz egy 90 napos egészségtérkép-tervezőt, ami abba segít, hogy:

Átfogó képet mutat arról, hol tartasz most, és milyen sikereket akarsz elérni:

az étkezésedet, a mozgást, pihenésedet, feltöltődésedet, és sok egyebet illetően.

Segít, hogy a kitűzött céljaidat meg is valósítsd!

Sikerélményekkel leszel gazdagabb, hamarabb, mint gondolnád.

Nem erőltet rád semmit, de mindig ott lesz számodra sorvezetőként, ha elakadnál az negyedév folyamán.

szénhidrát diéta tanfolyam életmódváltás fogyás étrend
szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegség étrend

Milyen tudásnak leszel birtokában a tanfolyam végén?

I. szakasz: alapozás

Megtanulod az életmódváltás és a szénhidrát diéta alapjait, és hogy hogyan számold ki az ételek szénhidráttartalmát.

Megismered a szénhidrátok felszívódásának alapjait, a lehetséges mozgásformákat, és hogy hogyan alakíts ki az életmódváltásod sikerességét segítő szokásokat;

Letisztítjuk számodra, hogy mit és milyen formában ihatsz az étrended betartása mellett, milyen liszteket használhatsz, és mivel édesíthetsz;

Megismered, milyen finomságokat ehetsz reggelire, ebédre, vacsorára és a kisétkezésekre, hogy a vércukorszinted kiegyensúlyozott legyen, és elkerüld a farkaséhséget.

II. szakasz: elmélyítés és gyakorlat

Végigvesszük a zöldségeket és gyümölcsöket, mit kell tudnod a felszívódásukról, és táblázatokat kapsz, amelyek segítségével könnyedén kiszámolhatod az ételeid szénhidráttartalmát. Beszélünk a diéta alatti húsfogyasztásról is.

Ellesheted jól bevált pékáruk sütésének trükkjeit, kitérünk az olajos magvakra és zsiradékokra, és hogy hogyan tudsz kiegyensúlyozottan tejterméket fogyasztani az életmódod során.

Belekóstolunk diétabarát levesekbe, jól bevált főételekbe, változatos köretekbe és isteni desszertekbe.

Segítünk, hogy könnyedén és jól válassz étteremben, hogyan étkezz utazás alatt és mutatunk pár trükköt, hogy a vendégjárás diétázva is öröm legyen.

„Szuper Tanfolyam, mindenkinek csak ajánlani tudom! Összeszedett segédanyagok, támogató háttérrel! Szuper Csoport, ahol mindenki egymást segíti! Köszönöm a segítséget a tudatos élet felé! Kár, hogy vége, olyan gyorsan elment ez a pár hét!”

Dr. Lernyei Ágnes

szénhidrát diéta tanfolyam ősz cukorbetegség étrend

 MI SZÜKSÉGES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ?

1 számítógép VAGY tablet VAGY okostelefon és egy e-mail cím

egy Facebook-profil (nem kötelező, de a csoporttagsághoz szükséges)

egy konyha, ahol el tudod készíteni a finomságokat, DE:

leginkább: TE és némi lelkes tudásvágy! :-)

 MIKOR KEZDŐDIK ÉS MEDDIG TART A tanfolyam?

Az online tanfolyam kezdete: 2020. 04. 13. (hétfő).

W

A tanfolyam vége: 2020.05.08. (péntek).

Mit mond a szakember?

“Nekem azért tetszenek Nóri eddigi tanfolyamai, mert informatívak, összeszedettek, kreatívak és gyakorlatiasak. Szerintem a résztvevők olyan ismeretekhez jutnak egy forrásból, amelyet csak nagyon sok kutatással, anyaggyűjtéssel lehet összeszedni. Praktikus, hétköznapi tanácsokkal van teletűzdelve, amit könnyen és gyorsan fel tudnak használni. A tanfolyam végére egy igazi kis kincses-könyv birtokosai lesznek. Szakmai szempontból maximálisan támogatom és biztatom Nórit a továbbfejlesztésre, és már alig várom, hogy elkezdődjön a tavaszi tanfolyama is.”

Pongrácz Adrienn, vezető dietetikus, országos onkológiai centrum

A TE BÓNUSZAID

Minden diéta kezdetén nagy segítség lehet, ha elkezded írni, hogy egy nap folyamán mikor, mennyit és mit eszel. Segíthet kiküszöbölni a kilengéseket, finomhangolni a mennyiségeket, és elakadásoknál is jól jöhet, ha lehetőség 1-1 jól bevált ötlethez visszanyúlni. Ebben lesz társad ez a 30 napos, nyomtatható táplálkozási napló. A táplálkozási napló értéke 2.000 Ft.

48 órán belül megtörténő befizetés esetén ajándékként megkapod a 30 napos, nyomtatható tervezőt, hogy a diétázás, a bevásárlás, a menütervezés olajozottabb rendszerben működjön. Ehhez nyújtok neked segítséget ezzel.

 

 

Az életmódváltás elengedhetetlen része a jól összeállított étrend. Ajándékként egy dietetikus által is lektorált és jóváhagyott, szélsőségektől mentes, 30 napos, bő 130 oldalas, általad választott szénhidrát diétás étrendet kapsz a Diéták & Álmoktól 14.900 forint értékben! (PRÉMIUM csomag esetén)

Egy zárt Facebook-csoport tagja lehetsz, ahol akár napi szinten kérdezhetsz dietetikusunktól, és csupa olyan ember vesz körül, akik pontosan tudják mint mész keresztül, hiszen ők is ugyanazokat élik át, mint Te. Természetesen a Facebook-csoportban a jelenlét nem kötelező, ez csupán egy rendkívül jó lehetőség. Együtt feldolgozni, egy-egy elakadáson túllendülni együtt mindig sokkal könnyebb! Hogy mennyit ér? Szerintem felbecsülhetetlen!

A tanfolyam végén megkapod a teljes, dietetikus által lektorált és jóváhagyott tanfolyami tudásanyagot E-book formájában, így kinyomtatva-lefűzve mindig a kezed ügyében lehet, ha épp elakadnál a diétában akár az alapanyagokat, akár az étkezéseket illetően. A diétás E-book értéke: 15.000 Ft. (PRÉMIUM csomag esetén)

Összeállítottam a tanfolyami ételekből egy receptgyűjteményes E-bookot, amit ki tudsz nyomtatni, össze is fűzhetsz, így bármikor ott lehet veled a konyhában. Ennek az értéke: 7.000 Ft. (PRÉMIUM csomag esetén)

+ 1 EXTRA bónusz

AJÁNDÉK HÚSVÉTI RECEPTVÁLOGATÁS, HOGY

AZ ÜNNEP DIÉTÁZVA IS ÉLVEZETES LEGYEN!

 

Hogy mindez mennyibe kerül?

Bevallom, ismét sokat gondolkoztam az áron.

Ebben is rengeteg munkám/munkánk van, hiszen folyamatosan fejlesztjük.

Magyarországon jelenleg egyedülálló, nincs más ilyen online szénhidrát diétás tanfolyam, ami praktikusan házhoz jön.

Vajon mennyit ér az, ha napi szinten tudsz kérdezni dietetikus szakembertől egy támogató csoportban?

Mennyit ér, hogy nem kell órákat/napokat/heteket keresgélned a neten receptek és étrendi tippek után?

Mennyit ér, hogy nem kell állandóan órákat tölteni számolgatással?

Vajon mennyit ér az, hogy képzett dietetikus szakember is jóváhagyta a tanfolyamot?

Ennek a tanfolyamnak az összértéke,

ha mindent összeszámolsz a bónuszokkal együtt,

akár jóval meghaladja a 100.000 Ft-ot!

Tudod, Te mennyiért kaphatod meg most?

2 csomagot állítottam össze Neked:

Alapcsomag

Mit tartalmaz?

4 tanfolyami hetet

24 e-mailt a szénhidrát diétáról

50+ receptet, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi számodra a diétázást

90 napos egészségtérkép-tervezőt;

BÓNUSZ #1: komplett Diéták & Álmok táplálkozási naplót (értéke 2.000 Ft);

BÓNUSZ #2: támogató FB-csoportban tagságot, ahol akár napi szinten választ kaphatsz szakembertől (értéke: felbecsülhetetlen);

BÓNUSZ #3: Diéták & Álmok menütervezőt (48 órán belüli befizetés esetén);

Az alapcsomag ára

29.900 Ft

PRÉMIUM csomag

Mit tartalmaz?

4 tanfolyami hetet

24 e-mailt a szénhidrát diétáról

50+ receptet, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi számodra a diétázást

90 napos egészségtérkép-tervezőt;

BÓNUSZ #1: komplett Diéták & Álmok táplálkozási naplót (értéke 2.000 Ft);

BÓNUSZ #2: támogató FB-csoportban tagságot, ahol akár napi szinten választ kaphatsz szakembertől (értéke: felbecsülhetetlen);

BÓNUSZ #3: Diéták & Álmok menütervezőt (48 órán belüli befizetés esetén);

✓ BÓNUSZ #4: egy 30 napos  – általad kiválasztott – dietetikus által lektorált és jóváhagyott Diéták & Álmok étrendet (értéke: 14.900 Ft)

✓ BÓNUSZ #5: összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami tudásanyagról (értéke: 15.000 Ft)

✓ BÓNUSZ #6 összefoglaló E-BOOK-ot a tanfolyami receptekről (értéke: 7.000 Ft)

✓ BÓNUSZ #7: 30 perces frissítő masszázs a BMM-től (értéke: 6.000 Ft)

A PRÉMIUM csomag ára

49.900 Ft

ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI!

l

Kattints az “Én is jelentkezem!” gombra vagy görgess az oldal aljára a jelentkezési laphoz.

Töltsd ki a pontosan a megrendelőlapot, és válaszd ki a fizetési módot! 

Kapsz egy díjbekérőt a megadott e-mailcímedre, és már véglegesítheted is a választott fizetési módon – bankkártyával vagy átutalással – a megrendelésedet.

h

Miután az OTP Simplepay rendszere érzékelte befizetésedet, már kapod is automatikusan a befizetésedről a számlát és egy levelem tőlem.

Szeretettel várlak Téged is! :-)

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben jelentkezel a tanfolyamra, de úgy érzed nem azt kapod, amire számítottál, kérlek jelezd felém a tanfolyam indulása után maximum 3 napon belül, és én visszafizetem neked a tanfolyamra befizetett összeget.

 

 

Kötelező tájékoztatás: A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (nori@dietakesalmok.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Jelentkezem!” gombra való kattintással Lipták Nóra egyéni vállalkozóval kötötted (2132 Göd, Ezerjó utca 8. )

Az e-mail tanfolyam nem helyettesíti a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem kiegészíti.

tanfolyami résztvevő

megtartott tanfolyam

év tapasztalat

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrend- és gasztroblogíró vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam, és hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem megkönnyíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulását, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni.

2016 januárja óta csapatommal 63 szénhidrát diétás tanfolyam keretében támogattuk meg sok száz tanfolyami résztvevő életmódváltását. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Lipták Nóra diéták & álmok szénhidrát diéta

Gyakran ismételt kérdések

Mi történik, miután jelentkeztem a tanfolyamra?

Miután sikerült fizetéssel véglegesítened a regisztrációdat, elküldöm a számládat és kapsz egy levelet tőlem is.

Mitől lesz más ez a csoport?

Egyrészt jóval strukturáltabb lesz a tematikának köszönhetően, másrészt hála égnek nagyon kulturált a közönségem, így biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó szellemiségű, egymás támogató légkörű csapat lesz.

Mi az a webinár?

Ez egy online előadás lesz a szénhidrát diétát érintő témával és kérdezz-felelek lehetőséggel.

Gluténérzékeny és tejfehérjeallergiás vagyok, jöhetek?

A tanfolyam nem glutén- és tejmentes specifikus, de nagyon sok ételem, receptem gluténmentes és tejmentes, vagy azzá tehető. Mindig igyekszem majd erre is alternatívát mutatni.

Nincs Facebook-profilom. Így nem vehetek részt a tanfolyamon?

De, természetesen részt vehetsz a tanfolyamon, és e-mailben is minden tanfolyami anyagot elküldök, a Facebook-csoport csupán egy plusz támogatási lehetőség számodra.

Mennyi időmet veszi igénybe napi szinten a tanfolyam?

Változó, de mindenképpen az a célom, hogy sierélményeid legyenek napi szinten, ne plusz frusztrációd azért, mert épp aznap valamit nem tudtál teljesíteni, így nem lesznek hosszú-hosszú feladatok.

Facebook
YouTube
YouTube
Instagram