Már lassan itt a tél, de még épp elcsíphetjük az ősz utolsó kellemes napsugarait. Íme levesvacsorák sorozatom következő része, amely alacsony szénhidráttartalmú, laktató, gyorsan elkészül, és igazán megmelenget minket egy hosszú, fárasztó munkanap vagy egy jó kis kirándulás után. Cukorbetegek/inzulinrezisztensek/laktózérzékenyek is ehetik…TOVÁBB

Napi posztjaimat kövesd INSTAGRAMON is!

ÚJ! FRISSÍTETT! 8 hetes, dietetikus által jóváhagyott, őszi online szénhidrát diétás program indul cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak. EZEN A HÉTEN TUDSZ UTOLJÁRA JELENTKEZNI!

Részletekért és regisztrációért kattints a téged érintő tanfolyam képére!

szénhidrát diéta tanfolyam cukorbetegeknek cukorbetegség
szénhidrát diéta tanfolyam inzulin-rezisztenseknek IR inzulinrezisztencia
szénhidrát diéta tanfolyam életmódváltóknak életmódváltás

MÁR CSAK ENNYI IDŐD VAN JELENTKEZNI:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! 🙂

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

"Megosztva a Szénhidrát mentes ételek tárháza és minden ami egészséges facebook csoportban is"