? A héten 4 éves lett a Diéták & Álmok, és ebből az alkalomból a napokban/hetekben sok frissítéssel, újdonsággal és meglepetéssel is készülök számotokra. ? Alig várom, hogy elmondhassam! Mivel a honlap egyes részei megújulnak, ne lepődjetek meg, ha bármi szokatlant tapasztaltok. Azon dolgozunk, hogy még jobb legyen!

? Amíg leleplezem, hogy mi is ez a meglepetés, megválaszolok pár kérdést, amit az évek során sokatoktól kaptam, és szerettétek volna, hogy többet meséljek magamról. Címszavakban: terhességi cukorbetegség, inzulinrezisztencia, szénhidrát diéta, egészséges baba, vállalkozás, személyes kiteljesedés. 

 

4 éves blog szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

 

?‍♀ Tény, sok szempontból introvertáltabb alkat vagyok, mint jó pár blogger (ezzel a szóval kapcsolatban amúgy mindig zavarban vagyok, mert nem gondolom magamat klasszikus értelemben bloggernek), de most örömmel mesélek Nektek!

✍ Rendszeresen felmerül, hogy hogyan és miért kezdtem írni a Diéták & Álmok blogot, és egyáltalán: hogy születtek meg a tanfolyamaim. Mindent én csinálok? Van segítségem? Ki fotóz? ? Ki szerkeszti, készíti a honlapomat? ? Ki kezeli a közösségi médiás felületeimet? Ki készíti a videóimat? ? Van ügyfélszolgálatosom?☎ Anyaként hogy tudom ezt az egészet összefogni, menedzselni? ?‍?‍? Stb-stb.

Hogy is kezdődött minden? ? Amikor terhességi cukorbeteg voltam 2012-ben, nem létezett magyar nyelvű blog, ami jól segített volna a cukorbeteg kismamáknak, pedig ha valamikor, ilyenkor aztán tényleg szuper tanácstalan tudsz lenni.

?Az első bejegyzésemet extra izgatottan küldtem ki az éterbe hihetetlenül ötletesen „Bemutatkozom” címmel. Kis lépés az emberségnek, óriási nekem, aki szinte egyáltalán nem olvastam előtte blogokat, és – finoman szólva – távol állt tőlem minden nyilvános megmozdulás.

 

4 éves Diéták és Álmok szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

? Előtte pár nappal lett 2 éves a kislányom, akinek olyan sok mindent köszönhetek. Tulajdonképpen a blog létrejöttét is, mert ha ő nincs, terhességi cukorbetegségem se lett volna. Erre szokta mondani a férjem, hogy…khm…ehhez azért némi köze neki is volt. ?

Az első receptemet, egy joghurtos málnafagyi ? receptjét félve mutattam meg, aztán jött a teriyakis csirkemellcsíkok paradicsomos bulgurral a blog létezésének 5. napján, és én egy vezető hírportálon találtam magam! Hogy én?! A következő bejegyzésem már képpel együtt jelent meg ugyanott, és csakhamar a főoldalukon találtam magam! ?

?‍♀ Tudom, manapság nagyon divatos kifejezés, hogy valaki flow-ban van…én pedig szembesültem azzal, hogy megtaláltam azt a tevékenységet, amit ebben a csodálatos állapotban tudok napi szinten csinálni. Amikor úgy röppennek el órák közben, mintha másodpercek lennének, és közben színtiszta izgatottsággal vegyes öröm jár át.

A környezetem csupán ennyit érzékelt: Nóri rákattant, se lát, se hall, amikor blogot ír. ?

2014-ben, nagyjából 4 éve megpecsételődött a sorsom, és elindult egy fordulatokkal, sok fejlődéssel és olykor még több munkával teli, csodás utazás.

? Te emlékszel még, mi volt számodra a legmeghatározóbb élmény 2014-ben? Írd meg nekem kommentben! ?

A következő – vasárnapi – posztomban majd hosszabban mesélek arról, hogy mi volt az az élmény az elmúlt években, ami szintén SORSFORDÍTÓ volt az életemben…nem is egy volt!

Diéták & Álmok 365

1 éves MENTORPROGRAM

cukorbetegeknek

inzulin-rezisztenseknek

életmódváltóknak

Kattints a számodra megfelelő programra!

cukorbetegség szénhidrát diéta tanfolyam

Mentorprogram cukorbetegeknek

Indulás: 2021. január 22.

szénhidrát diéta tanfolyam inzulin-rezisztencia

Mentorprogram IR-eseknek

Indulás: 2020. január 22.

szénhidrát diéta tanfolyam életmódváltás

Mentorprogram életmódváltóknak

Indulás: 2020. január 22.

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

Aktuális tanfolyamaimról ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

Please follow and like us:
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram