🎉 A héten 4 éves lett a Diéták & Álmok, és ebből az alkalomból a napokban/hetekben sok frissítéssel, újdonsággal és meglepetéssel is készülök számotokra. 💥 Alig várom, hogy elmondhassam! Mivel a honlap egyes részei megújulnak, ne lepődjetek meg, ha bármi szokatlant tapasztaltok. Azon dolgozunk, hogy még jobb legyen!

💥 Amíg leleplezem, hogy mi is ez a meglepetés, megválaszolok pár kérdést, amit az évek során sokatoktól kaptam, és szerettétek volna, hogy többet meséljek magamról. Címszavakban: terhességi cukorbetegség, inzulinrezisztencia, szénhidrát diéta, egészséges baba, vállalkozás, személyes kiteljesedés. 

 

4 éves blog szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

 

🙋‍♀ Tény, sok szempontból introvertáltabb alkat vagyok, mint jó pár blogger (ezzel a szóval kapcsolatban amúgy mindig zavarban vagyok, mert nem gondolom magamat klasszikus értelemben bloggernek), de most örömmel mesélek Nektek!

✍ Rendszeresen felmerül, hogy hogyan és miért kezdtem írni a Diéták & Álmok blogot, és egyáltalán: hogy születtek meg a tanfolyamaim. Mindent én csinálok? Van segítségem? Ki fotóz? 📸 Ki szerkeszti, készíti a honlapomat? 💻 Ki kezeli a közösségi médiás felületeimet? Ki készíti a videóimat? 🎥 Van ügyfélszolgálatosom?☎ Anyaként hogy tudom ezt az egészet összefogni, menedzselni? 👨‍👩‍👧 Stb-stb.

Hogy is kezdődött minden? 🤰 Amikor terhességi cukorbeteg voltam 2012-ben, nem létezett magyar nyelvű blog, ami jól segített volna a cukorbeteg kismamáknak, pedig ha valamikor, ilyenkor aztán tényleg szuper tanácstalan tudsz lenni.

💣Az első bejegyzésemet extra izgatottan küldtem ki az éterbe hihetetlenül ötletesen „Bemutatkozom” címmel. Kis lépés az emberségnek, óriási nekem, aki szinte egyáltalán nem olvastam előtte blogokat, és – finoman szólva – távol állt tőlem minden nyilvános megmozdulás.

 

4 éves Diéták és Álmok szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

🤱 Előtte pár nappal lett 2 éves a kislányom, akinek olyan sok mindent köszönhetek. Tulajdonképpen a blog létrejöttét is, mert ha ő nincs, terhességi cukorbetegségem se lett volna. Erre szokta mondani a férjem, hogy…khm…ehhez azért némi köze neki is volt. 🔞

Az első receptemet, egy joghurtos málnafagyi 🍦 receptjét félve mutattam meg, aztán jött a teriyakis csirkemellcsíkok paradicsomos bulgurral a blog létezésének 5. napján, és én egy vezető hírportálon találtam magam! Hogy én?! A következő bejegyzésem már képpel együtt jelent meg ugyanott, és csakhamar a főoldalukon találtam magam! 🍦

🧘‍♀ Tudom, manapság nagyon divatos kifejezés, hogy valaki flow-ban van…én pedig szembesültem azzal, hogy megtaláltam azt a tevékenységet, amit ebben a csodálatos állapotban tudok napi szinten csinálni. Amikor úgy röppennek el órák közben, mintha másodpercek lennének, és közben színtiszta izgatottsággal vegyes öröm jár át.

A környezetem csupán ennyit érzékelt: Nóri rákattant, se lát, se hall, amikor blogot ír. 😊

2014-ben, nagyjából 4 éve megpecsételődött a sorsom, és elindult egy fordulatokkal, sok fejlődéssel és olykor még több munkával teli, csodás utazás.

🌞 Te emlékszel még, mi volt számodra a legmeghatározóbb élmény 2014-ben? Írd meg nekem kommentben! 😊

A következő – vasárnapi – posztomban majd hosszabban mesélek arról, hogy mi volt az az élmény az elmúlt években, ami szintén SORSFORDÍTÓ volt az életemben…nem is egy volt!

UTOLSÓ PILLANATOK KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL JELENTKEZNI! Dietetikus* által jóváhagyott karácsonyi szénhidrát diétás minikurzus ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKKAL, ha cukorbetegként, inzulin-rezisztensként vagy életmódváltóként Te is arra vágysz hogy az ünneped ne a lemondásokról, hanem az élvezetes ízekről és örömteli pillanatokról szóljon! LIMITÁLTAN ELÉRHETŐ!

 

Már csak eddig tudsz jelentkezni

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Napi posztjaimat és videós bejelentkezéseimet

kövesd INSTAGRAMON is!

 

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! 🙂

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

"Megosztva a Szénhidrát mentes ételek tárháza és minden ami egészséges facebook csoportban is"