[ÉLETMÓDVÁLTÓ KÖRKÉP] Az elmúlt 7 évben több mint 2000 cukorbeteg, inzulinrezisztens, életmódváltó és terhességi cukorbeteg résztvevőnek segítettem a csapatommal elindulni az életmódváltásban. Mindig fontos szempont volt, hogy folyamatosan fejlődjünk, és szeretnénk még jobban megismerni Téged, hogy még jobban tudjunk segíteni neked és az olvasóinknak.

Hogy lássuk, hogy is áll most ez az ország, összeállítottam egy nagy cukorbetegség, inzulinrezisztencia és életmódváltás kérdőívet. Ez a főként rövid válaszos vagy feleletválasztós kérdőív teljesen anonim, köszönjük, ha Te is kitöltöd lehetőleg még most, de legkésőbb 2021. 06. 06. vasárnap éjfélig! :-)

A következő napokban/hetekben összesítjük a válaszokat, és a hírleveleimben veled is megosztom majd a felmérésünk eredményét.

A kérdőív kitöltési ideje: kb. 5-10 perc (letesztelve, abszolút személyiségfüggő😅).

Nagyon köszönjük, ha meg is osztod másokkal, hogy minél relevánsabb felmérést tudjunk végezni! ❤️

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ KATTINTS IDE, AZ ALÁBBI KÉPRE VAGY A GOMBRA! 👇

paradicsomos-kolbászos tészta szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

Ha szeretnél értesítést kérni az eredményekről, kattints IDE!

MEGÚJULT, 4 TANFOLYAM INDUL HÉTFŐN!

Cukorbeteg vagy IR-es vagy? Esetleg életmódot váltanál?

Szerezz szuper recepteken keresztül bombabiztos szénhidrát diétás alapokat!

A következő online szénhidrát diétás tanfolyamaim részleteit az alábbi képekre vagy a fenti menüsorban a diétás tanfolyamokra kattintva találod meg.

Tarts velünk Te is, jelentkezz még ma, és csapj le a sok-sok ajándékkal megpakolt tanfolyami csomagokra!

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

Aktuális tanfolyamaimról ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

Please follow and like us:
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram