Egy sorozatot indítok, amiben bemutatom néhány tanítványomat, akik ebben az évben nagy átalakuláson mentek keresztül a mentorprogram során. Életmódváltás, cukorbetegség, inzulinrezisztencia (IR), szénhidrát diéta, mozgás, énidő, pihenés (…és hiánya). Csak néhány a témák közül, amelyekről szó lesz, és persze, amiben lehet, hogy még Te is magadra ismersz. Ebben a fejezetben Gusztos-Kovács Mariannával készült beszélgetés. Marcsi évek óta IR-rel és PCO-val küzdött, és fájdalmas babavesztésen is átesett a program előtti hónapokban. Ma egy csodaszép kisfiú anyukája, ráadásul az életmódváltásnak köszönhetően a terhességi cukorbetegség sem alakult ki nála. Ő is 10 kérdésemre válaszolt, amit változtatás nélkül mutatok meg neked, olvasd szeretettel! 😊

 

4 éves blog szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

1. Miért vágtál bele 1 éve a Diéták & Álmok 365 mentorprogramba?

Több tanfolyamon részt vettem, mindezek ellenére úgy éreztem szükségem van továbbiakban is támogatásra az életmód folytatásában. Akadnak pillanatok, mikor elbizonytalanodok az étrendben, és a Mentorprogram  alatt egy támogató csoport tagja lehetek. Szerettem volna az egészségemért jót tenni, illetve babára vágytunk.

2. Mi volt a legnagyobb kihívásod az életmódváltásoddal kapcsolatban?

A napi ötszöri étkezés bevezetése számomra kihívást jelentett, illetve olykor betartani, mit mikor szabad fogyasztani.

3. Mi ment a legnehezebben?

Beiktatni a rendszeres étkezést.

4. Mit tartasz a 3 legnagyobb eredményednek az életmódváltásoddal kapcsolatban?

A legnagyobb eredményem számunkra a kisfiúnk, aki több év várakozás után érkezett az életünbe. Problémamentes terhességem volt, nem alakult ki terhességi cukorbetegség. Nem híztam a terhesség alatt, sőt, összességében még le is adtam pár kilót.

5. Mi volt a legkellemesebb élményed a mentorprogram során?

A támogató közeg, melynek tagja lehettetm.

6. Mi volt a legnagyobb meglepetés számodra a program során?

A karácsonyi tanfolyam, melyet ajándékba kaptunk. Megkönnyítette a karácsonyi menü elkészítését.

Hát nem gyönyörűek? :-)

7. Mi volt számodra a legnagyobb segítség?

A legnagyobb segítséget Nóri tőled kaptam. Bármikor lehetett, lehet hozzád fordulni a kérdésekkel. Igaz a Mentorprogram alatt nem voltam látványosan aktív, igyekeztem azért nyomonkövetni a csoportot.

8. Mi volt a 3 kedvenc recepted a programban?

1. A pikáns cékla- répa leves,
2. omlós birsalmás csirke,
3. szilvás-pekándiós zabpiskóta.

Sok van. Van ami sűrűbben készül. Brokkolis recepteket is imádom. Biztos vagyok benne, amiket még nem próbáltam, le fogom tesztelni.

9. Ajánlanád-e másoknak ezt a programot, és ha igen, akkor miért?

A programot mindenkinek ajánlani tudom. Segít a sok új információ megismerésében, elsajátításában. Valódi támogatás az egészség megőrzésében, életmódváltásban.

10. Mit tanácsolsz annak, aki most gondolkodik azon, hogy belevágjon-e a programba?

Mindenkinek, aki gondolkodik, hogy belevágjon-e a programba csak ajánlani tudom. Ne gondolkozzon, vágjon bele. Abszolút nem fogja megbánni! Tudásanyaggal könnyebben fogja tudni elsajátítani az életmódot. Támogatással pedig helyre tudja tenni a tévhiteket a diétában. Bármikor fordulhatsz Nórihoz kérdésekkel.

Nagyon köszönöm, Marcsi, gratulálok Neked itt is, szuper vagy!

Marcsival egyébként Te is találkozhatsz, meríthetsz a történetéből inspirációt, ha csatlakozol a január 22-én induló, dietetikus által jóváhagyott, cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek és életmódváltóknak szóló Diéták & Álmok 365 mentorprogramhoz, hiszen ő már döntött arról, hogy folytatja velünk tovább a megkezdett utat 2021-ben is! Kattints az alábbi képre, és csatlakozz még most, szuper csapat vár, és egy klassz lehetőség, hogy meg is valósítsd a kitűzött céljaidat! :-)

 

 ÚJRA ITT A NAGY SIKERŰ HOME OFFICE TAVASZ TANFOLYAM!

Otthonról végezhető, online HOME OFFICE TAVASZ SZÉNHIDRÁT DIÉTA TANFOLYAM indul!

gyorsan elkészíthető ételek, kisimult idegek, egészségmegőrzés, élhető rendszer

Hogy minél többeteket tudjalak támogatni ebben az időszakban, szuper kedvezményesen tettem elérhetővé!

A tanfolyamom részleteit az alábbi képre vagy a fenti menüsorban a "HOME OFFICE SZÉNHIDRÁT DIÉTA"-ra kattintva találod meg.

Tarts velünk Te is, jelentkezz még ma, és csapj le a tanfolyami csomagok egyikére!

szénhidrát diéta home office cukorbetegség inzulinrezisztencia életmódváltás étrend
Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

Aktuális tanfolyamaimról ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

Please follow and like us:
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram