A minap döbbenten ért a felismerés, hogy már lassan egy hónapja indultam el a Nóri útjával, és milyen hipp-hopp eltelt. Amennyire régóta érett az elhatározás bennem, még ha vannak is bukkanók, sokkal könnyebben megy, mint amire számítottam, és sokkal jobban szeretem az egészet, mint reméltem. Nyilván az, hogy látom az eredményét, rengeteg energiát ad, pláne az elején, és az, hogy egyre inkább alakulnak ki a szokásaim, szervezettebben telnek a napjaim, ad egy magabiztosabb nyugalmat, és a legfontosabb, hogy úton tart. A héten nem írtam meg a bécsi összefoglalót, de nem felejtettem, csak másfelé sodort az élet.

Nóri útja életmódváltás szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

A hetekben többen is kérdeztétek tőlem, hogy ha a Nóri útjára fókuszálok, akkor most nyáron nem is lesz-e 8 hetes szénhidrát diétás tanfolyam cukorbetegeknek, inzulin-rezisztenseknek és életmódváltóknak. Természetesen lesz, várhatóan június 2-ától, most vasárnaptól tudtok rá jelentkezni, csak figyeljetek, mert most jóval rövidebb lesz a jelentkezési periódus, mert június 17-én már indulunk is. Ráadásul az első napokban extra koránkelő kedvezménnyel tudtok jelentkezni!

 

Tegnap megkérdeztem Instastory-ban, hogy szerintetek mennyit fogytam a 4 hét alatt összesen? Jó nagy volt a szórás, de a videó végén elárulom, hogy mi a helyes szám. 😊

 

Mi ment jól ezen a héten?

  • Minden nap a szénhidrát diéta elvei szerint ettem, és egyáltalán nem ettem félre, pedig megint lett volna épp elég alkalom. 😊
  • Törekedtem arra, hogy minél több legyen a meleg étel.
  • Kezd egész jól menni az ivás, ehhez segítségül hívtam egy applikációt.
  • A héten kipróbáltunk családilag egy egészségtudatos étkezdét, és mindenki jóllakva, elégedetten távozott. 😉
  • Voltam egy fantasztikus vendégségben számomra kedves emberekkel, és ez a fesztelen nap nagyon klasszul feltöltött.

 

Mi nem ment jól ezen a héten?

  • Ami nekem nagy odafigyelést igényel, hogy tudatosítsam azokat a pillanatokat, amikor a kisördög bennem megszólal, és ne engedjek neki. Nálam ez többnyire nem az étkezéseknél van így, egész jól meg tudom állni, hogy ne egyek olyat, ami nem jó nekem. Nagyobb kihívás az, hogy ha épp sokat dolgozom, akkor tudatosítsam magamban, hogy az a munka megvár, és fontosabb, hogy adott időpontban egyek. Semmi nem fog történni, ha csak 15-20 perc múlva folytatom.

 

A 4. heti eredményem: – 90 dkg, tehát összesen 4 hét alatt- 5,2 kg éhezés nélkül, irtó boldog vagyok! …és ahogy az egyik olvasóm, Zsófi írta: nem is feltétlenül ez a lényeg, hanem az, hogy kitartok. Köszönöm, egyetértünk! 😊

 

Mire számíthatsz a következő héten?

A következő héten minden nap megosztok egy receptet FB-on, már nem csak epreseket, érdemes lesz napközben is beugrani. Próbáljátok ki őket! 😊

Továbbra is naponta posztolok Facebookra és Instára, és 1 hét múlva csütörtökön jövök a következő összefoglaló videóval a YouTube-csatornámra.

Az alábbi felületeken tudtok majd a témában bekövetni, feliratkozni:

Instagram | Facebook | Youtube | Nóri útja blog

Ha szeretnél a heti összefoglalókról külön értesítést kapni, itt tudsz feliratkozni a hírlevelemre.

 

Diéták & Álmok 365

1 éves MENTORPROGRAM

cukorbetegeknek

inzulin-rezisztenseknek

életmódváltóknak

Kattints a számodra megfelelő programra!

cukorbetegség szénhidrát diéta tanfolyam

Mentorprogram cukorbetegeknek

Indulás: 2021. január 22.

szénhidrát diéta tanfolyam inzulin-rezisztencia

Mentorprogram IR-eseknek

Indulás: 2020. január 22.

szénhidrát diéta tanfolyam életmódváltás

Mentorprogram életmódváltóknak

Indulás: 2020. január 22.

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

Aktuális tanfolyamaimról ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

Please follow and like us:
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram