Ahogy kezdem írni ezeket a sorokat, kavarognak bennem a gondolatok, régiek és újak egyaránt. Elolvastam az év eleji bejegyzésemet, és elég megmosolyogtató, hogy feltöltődésről meg magamra figyelésről írok, majd felsorolok 12 olyan projektet az évre, amiből kb. 3 is bőven elég lenne. 😊 Hiába, el tud ragadni a lendület, de biztos más is tapasztalta ezt, ha valamit szenvedélyesen szeret csinálni. :-D

Nnna, ennek a „mindent egyszerre és most azonnal meg akarok valósításnak” megint az lett az eredménye, hogy megint alig foglalkoztam magammal. Legalábbis fizikailag.

Márciusban aztán megint ott találtam magam egy vállalkozói programon, ahol megint az arcomba tolták a „Mit is akarsz valójában, Nóri?”-kérdést. Háromszor. Csak, hogy érezzem a törődést. 😊

 

Nóri útja szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

Az egyértelmű volt számomra előtte és utána is, hogy szívem csücske a Diéták & Álmok, mondhatni, második gyerekem. Viszont már régóta foglalkoztatott, hogy jobban megmutassam magam, lehetőségeim is lettek volna rá, és valahol mélyen pontosan tudtam, hogy ennek mi bennem a gátja. Ez most szépen felszínre tört.

Diétás oldal vezetőjeként nem vagyok vékony…sőt. Amennyire a blog indulásakor – a másoknak való segítésen túl – az volt a célom, hogy én is jól legyek, ez igazán hosszú távon nem történt meg. Sok szempontból igen, de fizikailag nem. Értem ezalatt, hogy míg egyfelől rengeteget adott az elmúlt 5 év (amiért nagyon hálás vagyok), a másik oldalon a sokszor hajnalban kezdődő és éjszakába nyúló (ülő)munka, a kisgyerekes szülőség sok évi kialvatlansága, az „elég jó vagyok-e”, „elég hasznos vagyok-e”, „megengedhetem-e magamnak” érzések miatt érzett izgalmam nem igazán támogatta a saját fizikai jóllétem alapjainak megteremtését.

Magyarázkodhatnék, de bármit írnék, tulajdonképpen kifogás lenne.

Úgy döntöttem márciusban, akkor és ott azon a vállalkozófejlesztési rendezvényen, hogy május 1-jén ezt felvállalom a közönségem előtt, és a következő 1,5-2 évben tényleg a saját életmódváltásomon lesz a hangsúly. Már csak azért is, mert a férjemmel, Norbival azt tűztük ki célként év elején, hogy 132 évig akarunk élni (a lányunk 100. szülinapján még huncutul egymásra kacsintva akarunk koccintani). 😊

Ennek a változásnak lehettek tanúi, és nem csak a jó pillanataimnak.

Ez a Nóri útja. Az én végigcsinálási stratégiám.

Várhatóan napi szinten fogok posztolni arról Instagramon és Facebookon, hogy hol tartok, mi történt aznap, mit ettem, mozogtam, próbáltam ki, mi ment jól, mi nem ment jól, és a heti összefoglalómat olvashatjátok blogbejegyzésként és megnézhetitek Youtube-videóban.

Az alábbi felületeken tudtok majd a témában bekövetni, feliratkozni:

Instagram | Facebook | Youtube | Nóri útja blog

Ha szeretnél a heti összefoglalókról külön értesítést kapni, itt tudsz feliratkozni a hírlevelemre.

Tudom és vállalom, hogy ez a közönségemet megoszthatja, de mélyen hiszem, hogy az, amit az elmúlt 5 évben létrehoztam: érték.

Ha úgy érzed, már nem vagy rám kíváncsi, semmi baj, nyugodtan kövess ki, köszönöm, hogy eddig velem voltál.

Ha maradsz, köszönöm minden támogatásodat és ha néha bátorítóan kommentelsz.

Ha a témába vágóan kérdésed van, nyugodtan írj a napi posztjaim alá.

 

Ez a Nóri útja. Az én döntésem. Hálás vagyok.

Ha kíváncsi vagy rá, pontosan milyen célt tűztem ki magam elé, akkor figyeld a közösségi oldalaimat, a napokban ezt is elárulom. :-)

Diéták & Álmok 365

1 éves MENTORPROGRAM

cukorbetegeknek

inzulin-rezisztenseknek

életmódváltóknak

Kattints a számodra megfelelő programra!

cukorbetegség szénhidrát diéta tanfolyam

Mentorprogram cukorbetegeknek

Indulás: 2021. január 22.

szénhidrát diéta tanfolyam inzulin-rezisztencia

Mentorprogram IR-eseknek

Indulás: 2020. január 22.

szénhidrát diéta tanfolyam életmódváltás

Mentorprogram életmódváltóknak

Indulás: 2020. január 22.

Lipták Nóra, diétás tanfolyamvezető, étrendíró és gasztroblogger vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészítik azt.

Aktuális tanfolyamaimról ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

Please follow and like us:
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram