fbpx

Bár az utóbbi időben nem nagyon írtam, posztoltam, bő 6 hónapja vágtam bele a Nóri útjába, így gondoltam, mesélek nektek, hol tartok, és mi minden történt a háttérben.

Először is: részt vettem egy vállalkozói marketing versenyen, ahol a döntőbe kerültem 3 társammal együtt. Végül egy szuper vállalkozótársam vihette haza a fődíjat, viszont nem vagyok igazán csalódott, mert a versenynek köszönhetően sokkal fókuszáltabb voltam, és olyan dolgokat valósítottam meg, amelyekről már nagyon régóta álmodtam. Hogy miket is?

Ambiciózus augusztus

2,5 éve dolgozom azon, hogy létrehozzak egy olyan haladóbb szintű programot, ahol a tanfolyamok után is tudom támogatni azon tanítványaimat, akiknek jól jön az útontartás, és valóban elkötelezettek az irányban, hogy fejlődés álljon be az életmódjukban hosszú távon. Ez a havi előfizetéses, tagsági rendszerű mentorprogram augusztus 15-én elindult, imádom őket! <3

Hogy miért nem hallhattál eddig róla? Ennek az az egyszerű oka, hogy először a legjobb ügyfeleimnek mutattam csak meg ezt a lehetőséget, és 30 fővel startoltunk. A jó hírem az, hogy hamarosan a nagyközönség számára is megnyitom a kaput egy limitált időre.

Nóri útja életmódváltás szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

Szívbemarkoló szeptember

Iskolába ment a kislányom, amiről már írtam, hogy nem éltem meg túl jól, ráadásul első gyerekes szülőként kicsit ufónak is éreztem magam a rutinos anyukák és a tanítónénik között. Mostanra – lekopogom – belerázódtunk, Lilinek is egyre több a kispajtija, nekem meg egyre inkább rutinná válik az a szokásom, hogy reggel és délután gyalog megyünk-jövünk, így a mozgásom egy része ki is van pipálva. 😊

Közben szeptember közepén elindult az őszi 8 hetes szénhidrát diétás tanfolyamom ismét szuper tanfolyami résztvevőkkel.

Oda-vissza vagyok október

Az október eszement zsúfolt volt. Ugye ment a fenti 2 programom, erre húztam még egy lapot, és még egy régóta dédelgetett szívem csücske projektet indítottam útjára.

Ha olvasol egy ideje, akkor tudhatod, hogy terhességi cukorbeteg kismama voltam, és felismertem, hogy a sorstársaimnak nincs idejük 8 hétig online tanfolyamra járni, hanem sokkal kompaktabb, gyorsabb segítségre van szükségük, amikor szembesülnek a diagnózissal.

Cukorbeteg kismama program

Így a hónap közepén elindítottam a – Magyarországon is – első, dietetikus által jóváhagyott, 4 hetes online Cukorbeteg Kismama Programomat kifejezetten terhességi cukorbeteg kismamák számára.

Nóri útja életmódváltás szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

 

A legszebb, hogy közben több régi tanítványom is írt, hogy babát várnak, sőt az egyik új ügyfelem az egyik első tanfolyami résztvevőm ajánlására jött, akinek a tanfolyamom óta már 2 gyereke is született.

Ráadásul kaptam egy eszement megtisztelő felkérést, amiről még nem beszélhetek, de majd kiugrok a bőrömből, annyira boldog vagyok. 😊

Amerikai szakmai képzés

Ha mindez nem lenne elég, még októberben megvalósítottam még egy óriási álmomat, ugyanis 2,5 évnyi vágyakozás után végre belevágtam egy amerikai szakmai képzésbe, hogy még jobban tudjam támogatni a tanítványaimat.

Szóval sokszor a föld felett 10 centivel járok a boldogságtól, de bevallom, néha eszement fáradt voltam, és ezek a sikerélmények kellettek ahhoz, hogy megmaradjon a lelkesedésem és kitartson a lendületem.

Így – életemben először – őszi szünetes gyerek anyukájaként (nálunk még nem volt őszi szünet anno) letettem a lantot, és amennyire lehetett, 1 hétre kivontam magamat a Diéták & Álmokból, és a családomra és magamra koncentráltam. Nem fogok hazudni, ez néha nem is volt olyan könnyű, de biztos jobban ment, mint 1-2-3 éve, amikor nyaralásunk még arról szólt, hogy csak néha nem dolgoztam közben.

 

Nóri útja életmódváltás szénhidrát diéta cukorbetegség inzulinrezisztencia

 

Szlovénia, digitális detox, Velence

Csodás utunk volt Szlovéniában, a Bledi-tó partján, ahol sokat kirándultunk a legtöbbször gyatra idő ellenére, sőt utolsó előtti nap hirtelen felindulásból még Velencébe is átugrottunk.

Igen, nem láthattál rólunk és az élményekről menet közben képet, sőt, magunkhoz képest kifejezetten kevés kép készült. Ez részben tudatos volt, másrészt ijesztő volt szembesülni a sok szelfiző gyerekkel, családdal, és hogy 10-90-ig mindenkinek a kezéhez ragad a mobilja a Vintgar-szurdokban, a tóparton, a Postojna-barlangban, a Rialto-n, a gondolákon, a kis hidakon. Miközben lemaradnak arról, hogy jelen legyenek…

 

Ez van most velem

Mialatt ennyi minden történt, nyilván ez is érdekel, elértem a -10 kg-os fogyásomat.

Lehetne több? Naná!

Mindent mindig tökéletesen betartottam? NEM, de törekedtem arra, hogy a lehetőségeimből a legjobbat hozzam ki. Nem, nem sikerült mindig.

Bántom emiatt magam? Nem. Na, jó, azért néha kicsit még igen, de tudom, haladok a célom felé.

Ú, és pár napja együtt dolgozom egy személyi edzővel is, ami nálam óriási komfortzóna-átlépés. Szeretnéd, hogy meséljek róla?

Karácsony

Még valami! Évek óta az egyik legnépszerűbb programom a karácsonyi tanfolyam, ami november 18-án indul is. Ha cukorbetegként, IR-esként vagy életmódváltóként finom ízekben gazdag, de stresszmentes, örömteli karácsonyra vágysz, csapj le te is egy helyre, hamarosan tudsz rá jelentkezni, figyeld majd a közösségi médiás felületeimet vagy a hírlevelemet! 😊

húsvéti receptek terhességi cukorbetegség gdm kismama szénhidrát diéta

Diéták & Álmok klub

havi tagsági díjas online program

CUKORBETEGEKNEK

INZULINREZISZTENSEKNEK (IR)

ÉLETMÓDVÁLTÓKNAK

Lipták Nóra, diétás tanfolyam fejlesztő-vezető, étrendíró és életmódváltást segítő, megoldásfókuszú mentor-coach vagyok.

Egykori terhességi cukorbetegként kezdtem el írni 2014-ben a Diéták & Álmok blogot, majd inzulin-rezisztensként folytattam. 2015-ben hoztam létre a Diéták & Álmok honlapot elsősorban azért, hogy minél hitelesebb információval, gyakorlati útmutatóval és receptekkel tudjam segíteni a sorstársakat. Küldetésemnek tekintem segíteni cukorbetegeknek, inzulinrezisztenseknek és életmódváltóknak a szakember által előírt szénhidrát diétájukban való elindulást, illetve régóta diétázóknak új lendületet adni. Hiszem, hogy igenis lehet jóízűen diétázni! :-)

Kérdésed van a szénhidrát diétás tanfolyamokkal kapcsolatban? Írj nekem a nori@dietakesalmok.hu címre, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Az e-mail tanfolyamok és az étrendek nem helyettesítik a diabetológiai, endokrinológiai és dietetikusi tanácsadást, hanem hatékonyan kiegészíthetik azt.

Aktuális tanfolyamaimról ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

Please follow and like us:
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram